Crypto-Prijzen.nl

Small Love Potion ziet explosieve winsten nu Axie Infinity een DEX lanceert

Small Love Potion ziet explosieve winsten nu Axie Infinity een DEX lanceert

Small Love Potion heeft de afgelopen 24 uur een grote bullish rally doorgemaakt. De altcoin is de afgelopen 24 uur met 46% gestegen, volgens gegevens van CoinGecko. Op een gegeven moment had de altcoin een hoogtepunt van $ 0,12 bereikt na 100% winst, maar hij heeft zich een beetje teruggetrokken tot de huidige prijs van $ 0,107.

Small Love Potion maakt deel uit van het populaire Axie Infinity (AXS/USD) ecosysteem, en de winst van het token is toegeschreven aan ontwikkelingen in de gaming-blockchain.

Axie Infinity lanceert een gedecentraliseerde beurs

Zoals eerder vermeld, maakt SLP deel uit van het Axie Infinity ecosysteem. Het platform lanceert nu een gedecentraliseerde beurs (DEX), waardoor de vraag naar de SLP tokens wordt aangewakkerd.

Axie Infinity is een van de weinige blockchains in de crypto ruimte en maakt gebruik van de snelgroeiende Play-to-Earn sector. Spelers in het Axie Infinity ecosysteem verdienen SLP tokens wanneer ze spelen. De tokens kunnen ook worden gebruikt door spelers die nieuwe Axies willen fokken.

Axie Infinity heeft de lancering aangekondigd van Katana, de gedecentraliseerde beurs van Ronin. De aankondiging te lezen,

Vandaag zetten we een stap dichter bij een meer welvarende toekomst voor onze natie – Katana, de Ronin Dex, is live! U kunt nu liquiditeit storten en tokens ruilen. RON beloningen worden later deze week geactiveerd voor de AXS/ETH en SLP/ETH pools.

Na deze ontwikkeling kunnen veel beleggers SLP tokens verzamelen vanwege het toegenomen nut dat ze naar verwachting de komende weken zullen hebben.

De Metaverse heeft ook een rol gespeeld

De lancering van de Axie Infinity DEX is niet het enige dat de winst van SLP voedt. De laatste tijd is er veel gesproken over de Metaverse. Er worden veel projecten gelanceerd op dit gebied, wat veel voordelen heeft voor de tokens die op dit gebied actief zijn.

Blockchain-gaming platforms, vooral die met Play-to-Earn functies, zullen naar verwachting het meest profiteren van de opkomst van de Metaverse. Naarmate de Metaverse mainstream wordt en meer partijen de virtuele wereld betreden, staan tokens zoals SLP klaar om hiervan te profiteren.

The post Small Love Potion ziet explosieve winsten nu Axie Infinity een DEX lanceert appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*