Crypto-Prijzen.nl

SKALE Network (SKL) prijsvoorspelling voor mei 2022

SKALE Network (SKL) prijsvoorspelling voor mei 2022

SKALE Network SKL/USD is sinds 31 maart 2022 gedaald van $ 0,33 naar $ 0,134 en de huidige prijs staat op $ 0,14.

Technisch gezien blijft SKL in een bearmarkt, maar de huidige prijs zou een goed instappunt kunnen zijn voor langetermijnbeleggers.

Blockchain-netwerk met meerdere chains

SKALE is het netwerk dat een onbeperkt aantal krachtige blockchains kan uitvoeren die eigen zijn aan Ethereum.

Chain-neutraliteit, volledige decentralisatie, geen fees voor gas voor eindgebruikers en hoge doorvoer met snelle bloktijden zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van dit blockchain-netwerk.

De SKALE-architectuur is gebouwd om een steeds groter wordende reeks dapp-specifieke chains te ondersteunen en optimaliseert de toewijzing van bronnen van elke node over het hele netwerk van elastische blockchains.

SKALE gebruikt het Ethereum-mainnet om veel kritieke netwerkactiviteiten te beheren en te orkestreren en stelt gebruikers in staat toegang te hebben tot gedecentraliseerde opslag, webservers en berichtenoverdracht en dit allemaal op dezelfde chain.

Het is ook belangrijk om te vermelden dat SKALE onnodige complexiteit elimineert, zodat gebruikers hun smart contracts en Dapps kunnen versnellen zonder extra codering. Het team van SKALE voegde toe:

Gebruik uw bestaande implementatiescript (Truffle, Remix, OpenZeppelin) en verander gewoon twee regels code om uw Solidity smart contracts op het SKALE-netwerk te implementeren.

SKL is een governance-token van SKALE Network dat ook kan worden gebruikt voor het beveiligen van het netwerk en betalingen voor abonnementskosten.

SKL handelt meer dan 50% lager dan de recente hoogtepunten, en het risico van een verdere daling is nog steeds niet voorbij. De impact van de Russisch-Oekraïense oorlog en de toenemende risico’s van de recessie blijven beleggers zorgen baren, en risicovolle activa hebben de neiging te lijden onder deze omstandigheden.

De huidige prijs is een goed instappunt voor langetermijnbeleggers

SKALE Network heeft de afgelopen maanden een enorme groei doorgemaakt in zijn gebruikersactiviteit en de prijs van SKL heeft op 31 maart 2022 een niveau van meer dan $ 0,33 bereikt.

Data source: tradingview.com

Sindsdien is de prijs verzwakt, het dagelijkse handelsvolume blijft zwak; toch is SKALE een project met toekomst, en de prijs van SKL zou weer kunnen stijgen naar niveaus die we in maart 2022 zagen.

De huidige prijs vertegenwoordigt een goed instappunt voor langetermijnbeleggers, en als de prijs boven de weerstand van $ 0,25 springt, zou het volgende koersdoel rond $ 0,30 of zelfs hoger kunnen liggen.

Aan de andere kant staat het sterke steunniveau op $ 0,10, en als de prijs hieronder daalt, zou het volgende prijsdoel $ 0,07 kunnen zijn.

Samenvatting

Het SKALE-netwerk is een blockchain-netwerk met meerdere chains dat dient als een veilige Ethereum-schaalbaarheidsoplossing, en de belangrijkste kenmerken van SKALE zijn chain-neutraliteit, volledige decentralisatie, onmiddellijke finaliteit, nul fees voor gas voor eindgebruikers en hoge doorvoer met snelle blokkeringstijden. De markt voor cryptocurrency verliest deze week zijn waarde, Bitcoin zakte onder de $37000, en deze situatie had ook een negatieve invloed op de prijs van SKL.

Het bericht SKALE Network (SKL) prijsvoorspelling voor mei 2022 verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*