Crypto-Prijzen.nl

SKALE Network (SKL) prijsvoorspelling voor april 2022

SKALE Network (SKL) prijsvoorspelling voor april 2022

SKALE Network SKL/USD is sinds begin maart gestegen van $ 0,13 naar $ 0,23 en de huidige prijs staat op $ 0,22.

De populariteit van SKALE groeit

SKALE is het netwerk dat een onbeperkt aantal krachtige blockchains kan uitvoeren die eigen zijn aan Ethereum.

De belangrijkste kenmerken van SKALE zijn onder meer volledige decentralisatie, ketenneutraliteit, nul gaskosten voor eindgebruikers, onmiddellijke finaliteit en hoge doorvoer met snelle blokkeringstijden.

Dit netwerk is volledig gedecentraliseerd met meer dan 150 knooppunten en SKALE optimaliseert de toewijzing van middelen van elk knooppunt over het hele netwerk van elastische blockchains.

SKALE elimineert onnodige complexiteit en hierdoor kunnen gebruikers hun slimme contracten en dApps versnellen met in wezen geen extra codering.

Gebruikers kunnen Solidity slimme contracten ook duizenden keren sneller uitvoeren tegen een fractie van de kosten, en het is belangrijk om te zeggen dat de architectuur van SKALE een steeds groter wordende reeks dApp-specifieke ketens ondersteunt.

Veel belangrijke projecten zijn al een samenwerking aangegaan met SKALE Network, en de belangrijkste zijn Ankr, AUDIT, Certus, Delight en Dokia Capital.

De populariteit van SKALE groeit en tal van Dapps hebben al slimme contracten op SKALE, waaronder DeFi, games, NFT’s en gedecentraliseerde streamingdiensten. Het team van SKALE voegde toe:

SKALE is gebouwd om NFT’s, DeFi en Web3 naar miljarden gebruikers te brengen en om een steeds groter wordende reeks dApp specifieke ketens te ondersteunen die draaien zonder gecentraliseerde afhankelijkheden. Bovendien stellen SKALE’s unieke gepoolde beveiligingssysteem en gecontaineriseerde node-architectuur ontwikkelaars in staat om een snelle, naadloze gebruikerservaring te leveren zonder gaskosten of latentie.

SKL is een token van SKALE Network dat kan worden gebruikt voor betalingen voor SKALE Chain abonnementskosten, beloningen voor validators, governance en beveiliging van het netwerk.

Houders van SKL tokens kunnen hun SKL tokens inzetten bij validators die nodes uitvoeren, en ze worden beloond met SKL tokens voor hun inspanningen.

SKL staat onder andere vermeld op Coinbase, Coinbase Pro, CoinList Binance, CRYPTO.COM, FTX en Gemini, terwijl u een volledige lijst van meer dan 30 beurzen kunt vinden op de officiële website van SKALE.

$0,30 staat voor sterke weerstand

SKALE (SKL) was de afgelopen dagen een van de best presterende spelers op de markt voor cryptocurrency en de prijs van deze cryptocurrency is sinds begin maart 2022 gestegen van $ 0,13 naar $ 0,23.

Bron: tradingview.com

Het sterke weerstandsniveau voor SKL staat op $ 0,30, en als de prijs boven dit niveau springt, zou het een koopsignaal zijn, en we hebben de open weg naar $ 0,40.

Het belangrijke ondersteuningsniveau staat op $ 0,15, en als de prijs eronder komt, zou het volgende koersdoel $ 0,10 kunnen zijn.

Overzicht

SKALE is het netwerk dat een onbeperkt aantal krachtige blockchains kan uitvoeren die eigen zijn aan Ethereum. SKL is een governance token van dit netwerk en een van de best presterende op de cryptocurrency markt in de laatste handelsdagen van maart 2022.

Het bericht SKALE Network (SKL) prijsvoorspelling voor april 2022 verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*