Crypto-Prijzen.nl

SKALE Network (SKL) prijs stijgt met 98% in 7 dagen

SKALE Network (SKL) prijs stijgt met 98% in 7 dagen

De prijs van de SKALE Network (SKL) munt is sinds 14 maart van dit jaar aan het stijgen en is 96,8% gestegen in 14 dagen en 58,8% in zeven dagen. De bullish trend komt te midden van een succesvol NFT evenement gehouden door SKALE Network en Blockdaemon.

Om investeerders en handelaren die in SKALE Network willen investeren te helpen, heeft Invezz een kort artikel gemaakt waarin wordt uitgelegd wat de SKALE Network (SKL) munt is en waar ze deze het beste kunnen kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om SKL munten te kopen van

Omdat SKL zo’n nieuw bezit is, moet het nog op grote beurzen worden vermeld. Je kunt SKL nog steeds kopen via een DEX (decentralised exchange), wat alleen maar betekent dat er een paar extra stappen zijn. Volg deze stappen om SKL nu te kopen:

1. Schaf ETH bij een gereguleerde uitwisseling of broker aan, zoals eToro ›

We raden eToro aan omdat het één van ‘s werelds toonaangevende handelsplatforms voor meerdere activa is, een alles-in-één uitwisseling en wallet met één van de gunstigste kostentarieven in de branche. Het is tevens beginnersvriendelijk en heeft meer betaalmethoden voor zijn gebruikers beschikbaar dan welke andere beschikbare service dan ook.

2. Stuur je ETH naar een compatibel wallet zoals de Trust Wallet of MetaMask

Je moet jouw wallet aanmaken, je adres noteren en jouw munten daarheen sturen.

3. Verbind je wallet met de Uniswap DEX

Ga naar Uniswap en ‘verbind’ jouw wallet hiermee.

4. Je kunt nu je ETH voor SKL wisselen

Nu jij verbonden bent, kun je jouw geld voor honderden munten inwisselen, waaronder SKL.

Wat is een SKALE Network (SKL) munt?

SKALE Network (SKL) munt, gewoonlijk gewoon SKL genoemd, is de native cryptocurrency token van het SKALE Network.

Samengevat, SKALE Network, dat gewoonlijk gewoon SKALE wordt genoemd, is een elastisch blockchain netwerk dat is ontworpen om schaalbaarheid naar Ethereum te brengen. Naast het vergroten van de transactiecapaciteit richtte SKALE zich ook op het verminderen van latency om ervoor te zorgen dat betalingen zo goedkoop mogelijk kunnen worden gedaan.

SKALE stelt mensen in staat om gedecentraliseerde applicaties (dApps) te bouwen en uit te voeren in een gedecentraliseerde modulaire cloud.

Houders van SKL tokens worden beloond voor het helpen verbeteren van de schaalbaarheid en beveiliging van het netwerk door als validators te dienen.

Moet ik vandaag SKL munten kopen?

Als u wilt investeren in een cryptocurrency die de afgelopen twee weken aanzienlijke winsten heeft geboekt, dan kan de SKL munt een goede keuze zijn.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

SKALE prijsvoorspelling

De meerderheid van de analisten is van mening dat de prijsstijging van SKALE nog maar net is begonnen en dat er een grote bullish rally zou kunnen plaatsvinden, vooral in de komende maand. Ze voorspellen dat de munt tegen het einde van deze week $ 0,3 kan bereiken.

$SKL social media aandacht

Het bericht SKALE Network (SKL) prijs stijgt met 98% in 7 dagen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*