Crypto-Prijzen.nl

Sir Kenny Dalglish werkt samen met NEM aan een NFT

Sir Kenny Dalglish werkt samen met NEM aan een NFT

Sir Kenny Dalglish, een voormalig voetballer en manager die wordt beschouwd als een van de grootste voetballers aller tijden, heeft zich aangesloten bij de NFT rage via een samenwerking met blockchainbedrijf NEM. Het bedrijf maakte dit nieuws voor het eerst bekend via een tweet op 21 mei en merkte op dat Sir Dalglish zijn allereerste verzamelobjecten op NEM zou lanceren. In een volgende aankondiging zei NEM dat het ernaar streeft het verzamelobject in juli 2021 uit te brengen, zodat voetbalfans stukken sportgeschiedenis kunnen bezitten.

Volgens de aankondiging zullen de NFT’s worden aangedreven door NEM’s Symbol blockchain, en ze zullen digitale verzamelobjecten omvatten. Sir Dalglish is een geliefde legende in de geschiedenis van Liverpool FC, aangezien hij het team talloze trofeeën won, zowel als speler als als manager. Naar verluidt is hij de enige manager onder wiens toezicht Liverpool in 1985 de competitie en de beker dubbel won.

NEM legde de beslissing uit om aan deze reis met Sir Dalglish te beginnen en merkte op dat het fans in contact wil brengen met sportsterren, vooral nu de COVID-19 pandemie beweging en nauwe fysieke omgang belemmert. Door Symbol gelooft NEM dat het de economie voor muziek, sport en kunst kan verstoren. Als zodanig is dit het begin van een langdurige onderneming waarmee fans memorabilia, verzamelobjecten, digitale werken en andere unieke stukken kunnen kopen via een naadloze, intuïtieve interface.

De geboorte van een nieuwe economie

In een reactie op deze ontwikkeling zei de algemeen directeur van NEM Software, Mike Sotirakos, dat Symbol atleten de kans biedt om hun verhalen rechtstreeks te delen via een verzamelplatform van de volgende generatie. Hij voegde toe dat de blockchain NEM in staat stelt om makers en consumenten dichter bij elkaar te brengen om de toegang en inclusie tot een geheel nieuwe tokenized economie te bevorderen.

Gelukkig over toetreding tot de NFT ruimte, zei Sir Dalglish; NFTs bieden fans een kans om unieke momenten uit de carrière van hun favoriete spelers te verzamelen. Hij voegde eraan toe dat ze atleten een nieuwe manier bieden om fervente supporters te belonen.

Volgens NEM is Symbol de volgende stap die leidt tot de massale acceptatie van blockchain technologie. NEM legde uit waarom het zo optimistisch is over zijn technologie en zei dat Symbol het efficiënt slaan van digitale activa mogelijk maakt, waardoor de blockchain in het dagelijkse leven van mensen wordt geïntegreerd. Het bedrijf voegde eraan toe dat Symbol ook waardevolle items digitaliseert en tokeniseert om de eerlijke uitwisseling van waarde te vergemakkelijken.

The post Sir Kenny Dalglish werkt samen met NEM aan een NFT appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*