Crypto-Prijzen.nl

Simplex gebruikt SEPA Instant voor snelle fiat-naar-crypto transacties

Simplex gebruikt SEPA Instant voor snelle fiat-naar-crypto transacties

De grootste wereldwijde fiat-infrastructuur voor digitale valuta heeft SEPA Instant toegevoegd aan zijn uitgebreide reeks stortingsmethoden, waardoor gebruikers gemakkelijk en eenvoudig van fiat naar crypto kunnen overstappen, leerde Invezz uit een persbericht van Simplex. De integratie minimaliseert de kosten van het wisselen tussen crypto en fiat en vermindert wrijving, voegde het bedrijf eraan toe.

Goedkopere, meest effectieve stortingsfunctie

Met de nieuwe betaalmethode hebben Europese gebruikers toegang tot een goedkope, zeer effectieve capaciteit in vergelijking met debet- of creditcards. Dit komt omdat het terugboekingsrisico wordt verminderd. Eindgebruikers die een Simplex Banking rekening hebben, kunnen direct profiteren van off-ramp ondersteuning. Ze krijgen hun geld rechtstreeks op die rekening. Met instant on- en off-ramping wordt het beheer van digitale activaportfolio’s flexibeler dan ooit tevoren. Gebruikers kunnen direct geld storten bij Poloniex, Coinomi en andere Simplex partners.

Andere voordelen van SEPA Instant ten opzichte van eerdere betaalmethoden

SEPA Instant, dat Europa overspant, is een netwerk voor directe betalingen gekoppeld aan conventionele financiële systemen. Het is volledig geautomatiseerd en kent geen vertragingen of feestdagen, in tegenstelling tot andere soorten bankoverschrijvingen. U kunt op elk moment geld overboeken tussen rekeningen. De ontvanger krijgt ze meteen. SEPA maakt meer betaalbare geldovermakingen mogelijk omdat er minder tussenpersonen zijn en transacties direct worden afgehandeld. Volgens Simplex CEO Nimrod Lehavi geldt dit voor bedragen tot maximaal € 100.000:

“We zijn verheugd om SEPA Instant toe te voegen aan ons groeiende portfolio van betalingsmethoden, waardoor de gebruikers van onze partners de mogelijkheid hebben om directe overboekingen tot € 100.000, 24/7 uit te voeren.”

Simplex hoogtepunten

Simplex behoorde in 2020 tot de 10 meest impactvolle bedrijven in blockchain als hoofdlid van het Visa netwerk en gelicentieerde financiële instelling in de EU. Het bedrijf brengt een wereldwijd toegankelijke fiat/crypto infrastructuur op de markt. Ze lanceerden wereldwijd de eerste risicovrije fiat onramp met een debet- en creditcard zonder terugvorderingsgarantie. Simplex biedt wereldwijde toegankelijkheid van betalingen en fraudevrije betalingsverwerking. Onder zijn partners bevinden zich toonaangevende crypto ecosysteeminstellingen zoals Binance en Bitpay. Simplex garandeert een volledig functionele fiat-infrastructuur voor het crypto-ecosysteem.

The post Simplex gebruikt SEPA Instant voor snelle fiat-naar-crypto transacties appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*