Crypto-Prijzen.nl

Sidus en Partisia werken samen om bètaversies van producten te lanceren

Sidus en Partisia werken samen om bètaversies van producten te lanceren

Terwijl SIDUS HEROES, de allereerste WebGL, AAA niveau, Play-to-Earn, NFT en MMORPG game haar netwerk van zakelijke partners en supporters uitbreidt, werkt het samen met de Web3, openbare, nul-kennis Partisia Blockchain, leerde Invezz van een persbericht.

De bedrijven lanceren bètaversies van hun producten. De samenwerking biedt de mogelijkheid om verschillende vormen van samenwerking uit te testen.

Snelheid en veiligheid verbeteren

Partisia Blockchain zal sneller en veiliger blockchain gaming mogelijk maken. Het Layer 1 blockchain protocol voegde blockchain technologie en ZK berekeningen samen, waardoor een veiligere digitale infrastructuur ontstond. Het kan transacties binnen 0,5 seconden afronden, waardoor het naast de platforms met de hoogste snelheden in de branche staat.

Toepasbaar in een groot aantal digitale subdomeinen

De oplossing kan worden geïntegreerd in verschillende crypto subdomeinen, waaronder gaming, NFT’s, DeFi en portefeuilles. Door deze samenwerking kunnen Partisia Blockchain en SIDUS HEROES de talloze mogelijkheden verkennen die de eerste de NFT gamingwereld kan bieden.

SIDUS HEROES speelt zich af in een ruimtemetaverse in een tijd waarin technologische vooruitgang met alle wezens is samengesmolten. Dan Khomenko, CEO van SIDUS HEROES merkte op:

Het SIDUS HEROES team is verheugd om getuige te zijn van en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de infrastructuur van Partisia Blockchain en om de mogelijkheden ervan in de praktijk te testen. We zien een groot potentieel in in-game transacties die worden afgerond in een tijdsbestek van 500 milliseconden en er een extra beveiligingslaag aan wordt toegevoegd. We zullen sterke banden onderhouden met het Partisia Blockchain team en zijn verheugd om te zien waar deze samenwerking ons zal brengen!

Brian Gallagher, medeoprichter van Partisia Blockchain, voegde toe:

Als het gaat om blockchain spellen zoals SIDUS HEROES, zijn snelheid en finaliteit uiterst belangrijk, omdat ze bezig zijn met het slaan van honderden en duizenden in-game NFT’s. Zelfs de uitvoering van overboekingen tussen spelersaccounts is afhankelijk van deze factoren. De infrastructuur van het Ethereum mainnet bedient deze markt momenteel niet en we zouden niet blijer kunnen zijn om hands-on met SIDUS aan de slag te gaan, ons in te graven en uit te zoeken waar we op de lange termijn het meest behulpzaam kunnen zijn. Dit geldt niet alleen voor SIDUS, maar voor het hele P2E blockchain gaming ecosysteem in het algemeen.

La notizia Sidus en Partisia werken samen om bètaversies van producten te lanceren era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*