Crypto-Prijzen.nl

Siacoin (SC) kopen tegen de huidige prijs?

Siacoin (SC) kopen tegen de huidige prijs?

Siacoin (SC) is sinds 11 augustus 2022 verzwakt van $0,0052 naar $0,038. De huidige prijs staat op $0,0039.

De cryptomarkt stortte deze vrijdag in na de agressieve toespraak van Federal Reserve-voorzitter Jerome Powell op de Jackson Hole-conferentie in Wyoming. Voorlopig wijst alles erop dat we nieuwe dieptepunten zouden kunnen gaan zien.

Een gedecentraliseerd platform voor cloudopslag

Siacoin (SC) is een gedecentraliseerd platform voor cloudopslag waarmee elke computer die erop draait ongebruikte ruimte op de harde schijf kan verhuren aan gebruikers die bestanden willen opslaan.

Hierdoor wordt Siacoin gebrandmerkt als een “AirBnB voor harde schijven”. Het is belangrijk om te zeggen dat Siacoin ervoor zorgt dat alle gegevens worden beschermd tegen censuurdiefstal en dat de gebruikers nooit de toegang tot de gegevens wordt ontzegd door miners, hackers, overheidsinstanties of ontwikkelaars.

Het netwerk van Siacoin is beveiligd door blockchain-technologie. Bestanden die via het Sia-netwerk zijn opgeslagen, worden versleuteld en in kleine stukjes gesneden.

Siacoin is niet het enige cryptoproject dat de opslagmarkt wil verstoren, en het wordt geconfronteerd met concurrentie van andere gedecentraliseerde cloudopslagsystemen zoals Filecoin, Storj en MaidSafe.

Desondanks is Siacoin nog steeds een van de meest populaire servicenetwerken van zijn soort. Het lost enkele van de meest voorkomende problemen in de sector van cloudopslag op, waaronder hackrisico’s, hoge kosten voor het huren van opslagruimte, gegevensbeheer en wanbeheer van gegevens.

SC is de native cryptocurrency van het netwerk van Siacoin. Degenen die bestanden willen opslaan, moeten SC-tokens kopen en uitgeven om bestanden op te slaan. SC is de enige valuta die binnen het netwerk kan worden uitgegeven, en investeerders moeten er rekening mee houden dat SC geen eindige voorraad heeft, wat betekent dat nieuwe SC oneindig kan worden gedolven.

Technisch gezien blijft Siacoin (SC) onder druk staan. Als je besluit deze cryptocurrency in september 2022 te kopen, moet je er rekening mee houden dat de prijs nog meer kan verzwakken.

De cryptomarkt stortte afgelopen vrijdag in nadat de voorzitter van de Federal Reserve, Jerome Powell, op de Jackson Hole-conferentie in Wyoming zei dat de Amerikaanse centrale bank haar campagne om de prijsgroei te verlagen niet zou onderbreken.

De toenemende risico’s van de recessie en de onzekerheid vanwege de Russisch-Oekraïense oorlog blijven in de focus van investeerders, en we zullen de komende dagen waarschijnlijk nieuwe dieptepunten zien voor de cryptomarkt.

Technische analyse

Gegevensbron: tradingview.com

Siacoin (SC) handelt momenteel rond het niveau van $0,0039, maar het zou een sterk verkoopsignaal zijn als de prijs onder de ondersteuning van $0,0030 daalt.

Het volgende koersdoel zou rond de $0,0025 of zelfs lager kunnen liggen. Maar als de prijs boven $0,0060 springt, ligt de weg open naar $0,0070.

Conclusie

Siacoin (SC) is een gedecentraliseerd platform voor cloudopslag waarmee iedereen vrije ruimte op de harde schijf kan verhuren of de vrije ruimte op de harde schijf van anderen kan gebruiken om bestanden op te slaan. De markt voor cryptocurrency stortte deze vrijdag in na de agressieve toespraak van de voorzitter van de Federal Reserve, Jerome Powell, op de Jackson Hole-conferentie in Wyoming. Voorlopig wijst alles erop dat we nieuwe dieptepunten voor Siacoin (SC) zouden kunnen gaan zien.

Het bericht Siacoin (SC) kopen tegen de huidige prijs? verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*