Crypto-Prijzen.nl

Shopify verkopers kunnen nu betalingen accepteren met Crypto.com Pay

Shopify verkopers kunnen nu betalingen accepteren met Crypto.com Pay

Crypto.com, een groeiend cryptoplatform, heeft aangekondigd dat Shopify-verkopers nu cryptobetalingen kunnen ontvangen van klanten die Crypto.com Pay gebruiken. De verhuizing geeft gebruikers van Shopify een groter bereik door klanten meer betalingsopties te bieden.

Crypto.com liet weten dat het afziet van de 0,5% afwikkelingsvergoeding voor alle transacties die de gebruikers van Shopify doen gedurende ten minste een maand om hen aan boord te verwelkomen. Dat betekent dat Shopify-handelaren die Crypto.com Pay gebruiken, gedurende ten minste één maand 0% afwikkelingskosten genieten op alle cryptotransacties.

Crypto betalingen op Shopify

Met de betaling van Crypto.com kunnen Shopify-handelaren direct cryptocurrency-betalingen ontvangen van de groeiende groep gebruikers van Crypto.com zonder transactiekosten.

De crypto.com Pay is een off-chain-service die toegankelijk is voor gebruikers van de Crypto.com-app over de hele wereld.

Naast de nul transactiekosten, biedt Crypto.com klanten ook crypto-cashback-beloningen wanneer ze betalen met de Cronos-token (CRO), de oorspronkelijke token van Crypto.com. Klanten kunnen een beloning van maximaal 10% krijgen tijdens de promotieperiode die een maand duurt.

De integratie van Shopify met Crypto.com Pay onderstreept de Crypto.com Pay-app als een geprefereerde cryptocurrency-betaalapp voor online verkopers die op zoek zijn naar crypto-betalingsopties.

Na de integratie zei de mede-oprichter en CEO van Crypto.com, Kris Marszalek:

“Meer klanten en verkopers de mogelijkheid bieden om handel te drijven met behulp van cryptocurrencies is een prioriteit voor Crypto.com. We zijn ongelooflijk enthousiast om te integreren in Shopify en om deze mogelijkheid naar nog meer klanten en verkopers over de hele wereld te brengen.”

Over Crypto.com Pay

Crypto.com Pay bespaart gebruikers 80% op transacties in vergelijking met de traditionele betalingsverwerkers. Het brengt geen andere transactiekosten in rekening dan de afwikkelingskosten van 0,5%.

Ook betalen gebruikers geen opstartkosten en duurt de integratie met Shopify-winkeliers slechts enkele minuten.

Bij gebruik van Cryypto.com Pay kunnen klanten betalen met meer dan 20 cryptocurrencies, waaronder BTC, ETH, CRO, DOGE, SHIB en APE.

In een reactie op de integratie zei John S. Lee, de leider van Blockchain Ecosystem bij Shopify:

“We zijn verheugd Crypto.com te verwelkomen om Shopify-handelaars te helpen een extra snelle en gemakkelijke manier te bieden voor klanten om hun online bestellingen te betalen. Ons groeiende blockchain-ecosysteem toont onze toewijding aan het ondersteunen van handelaren met alternatieve betaalmethoden in hun shops, en helpt zo verder uit te breiden wat er mogelijk is in de handel.”

Sinds de lancering in 2018 is Crypto.com Pay op verschillende platforms geïntegreerd om handelaren te helpen. Enkele van de platforms die tot nu toe Crypto.com Pay hebben geïntegreerd, zijn TIME Magazine, WooCommerce, Oveit, Coinzilla en Ledger.

The post Shopify verkopers kunnen nu betalingen accepteren met Crypto.com Pay appeared first on Cryptostart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*