Crypto-Prijzen.nl

Shiba steeg nog eens 50%: dit is wat de grafieken aangeven

Shiba steeg nog eens 50%: dit is wat de grafieken aangeven

In de afgelopen 24 uur is Shiba Inu (SHIB/USD) met 55% gestegen na een stijging van 700% in handelsactiviteit. Het token had een hoogtepunt van $ 0,00001482 bereikt, maar heeft een deel van zijn winst opgegeven. Veel kortetermijnhandelaren maken indrukwekkende winsten en vragen zich af of de korte daling het einde betekent van een sterke rally of dat deze naar nieuwe hoogtepunten kan terugkeren.

Laten we enkele grafieken bekijken om de vooruitzichten van de munt beter te begrijpen.

Als we naar de bovenstaande grafiek kijken, zien we het volgende:

  • Na een grote val en een periode van consolidatie heeft SHIBA INU deze week alleen al met meer dan 290% gewonnen.
  • Het is nog steeds 50% verwijderd van zijn hoogste punt ooit, maar met de enorme inkoopvolumes kan dit snel worden bereikt.
  • Shiba Inu consolideerde gedurende meer dan 5 maanden in een zeer krap bereik en maakte gedurende deze tijd een bullish RSI divergentie (Relatieve Sterkte Index) (divergentie geeft aan dat de huidige prijstrend aan het afzwakken is, wat inzicht geeft in of het tijd is om een stap te zetten om dat specifieke aandeel te kopen of te verkopen).

Is het te laat om SHIB te kopen?

Als we verder gaan naar de kortetermijngrafiek hierboven, kunnen we het volgende waarnemen.

  • De Shiba prijs beweegt nu in een sterk opwaarts kanaal zoals op donderdag en een shortpositie moet worden vermeden totdat de lagere trendlijn is doorbroken met hoge verkoopvolumes.
  • Er is een bearish RSI divergentie te zien, dit geeft aan dat Shiba Inu binnenkort de lagere trendlijn zal testen.

Ten slotte biedt de bovenstaande eendaagse grafiek een vorm van bevestiging dat Shiba overbought is.

  • Deze week is de RSI extreem hoog op 95, dit toont aan dat het op een zeer hoog niveau overbought is en dat mensen snel hun winst kunnen nemen.
  • Het heeft afwijzing van bovenaf gekregen en een lange pit is nu te zien in de dagelijkse kaars van donderdag, wat laat zien dat het binnenkort een kleine terugval kan geven.

Conclusie

Een long instap en nu SHIB kopen is zeer riskant. Beleggers moeten wachten op een terugval, aangezien de RSI aangeeft dat de munt extreem overbought is. Logica dicteert dat een short invoer kan worden genomen, maar munten zoals Shiba zijn enorm onvoorspelbaar en het zou beleggers niet verbazen als er binnenkort een nieuw recordhoogte wordt bereikt.

The post Shiba steeg nog eens 50%: dit is wat de grafieken aangeven appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*