Crypto-Prijzen.nl

Shiba Inu wordt de nieuwe meest spraakmakende munt op Twitter

Shiba Inu wordt de nieuwe meest spraakmakende munt op Twitter

Een zekere manier om de populariteit van cryptocurrencies te volgen en te zien welke trending is, is door hun Twitter vermeldingen bij te houden. Mensen houden crypto prestaties al jaren nauwlettend in de gaten via social media, en meestal is Bitcoin (BTC/USD) de munt die domineert, zoals te verwachten is.

Van tijd tot tijd is het echter bekend dat andere munten de schaduw van Bitcoin verlaten en de nieuwe meest genoemde crypto’s op Twitter worden, wat gebeurde met Shiba Inu (SHIB/USD), volgens gegevens van CoinTrendz.

CoinTrendz meldde onlangs dat SHIB erin slaagde om beter te presteren dan Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Cardano en alle andere grootste cryptocurrencies.

De meest populaire munten op Twitter

De dominantie van SHIB op Twitter werd gemeten op 11 oktober, toen de munt in één uur 419 vermeldingen zag. In dezelfde periode zag Bitcoin slechts 307 vermeldingen, terwijl Ethereum er 188 had. De volgende was Anyswap met 176 vermeldingen, en op de vijfde plaats DOGE, met zijn 134 vermeldingen.

Hoewel Solana en Cardano ook op de lijst stonden en op de 7e (SOL/USD) en 8e (ADA/USD) stonden, zagen ze allebei minder dan 100 vermeldingen binnen deze 60 minuten.

Shiba Inu, hoewel het in wezen een kopie van Dogecoin was, begon de afgelopen weken veel populariteit te zien. De DOGE hype lijkt een beetje weggeëbd, in ieder geval in vergelijking met begin 2021. DOGE is dit jaar echter nog groter dan ooit tevoren.

SHIB, aan de andere kant, zag een snelle stijging in populariteit, en velen zijn begonnen te theoretiseren of het beter zou kunnen presteren dan DOGE en de nieuwe toonaangevende meme munt in de crypto industrie zou kunnen worden.

The post Shiba Inu wordt de nieuwe meest spraakmakende munt op Twitter appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*