Crypto-Prijzen.nl

Shiba Inu walvis koopt 4 biljoen tokens terwijl SHIB 4% stijgt

Shiba Inu walvis koopt 4 biljoen tokens terwijl SHIB 4% stijgt

Shiba Inu (SHIB/USD) is momenteel meer dan 57% gedaald sinds zijn recordhoogte van $ 0,00008616 eind oktober. De dips vallen samen met wat er in de bredere markt gebeurt, aangezien Bitcoin er niet in slaagt een opmerkelijke opwaartse trend voorbij $ 48K te maken.

Volgens CoinGecko is SHIB de afgelopen 24 uur met ongeveer 4% gestegen. De winst komt doordat uit recente gegevens in de keten blijkt dat een Ethereum walvis onlangs vier biljoen SHIB tokens heeft gekocht.

Walvissen dragen bij aan de opwaartse trend van SHIB

WhaleStats laat zien dat deze walvistransactie de afgelopen 24 uur heeft plaatsgevonden. De opwaartse trend valt echter samen met de trend in de markt. SHIB heeft geprofiteerd van deze marktondersteuning en maakte een lichte opwaartse trend toen Bitcoin (BTC/USD) en Ethereum (ETH/USD) licht herstelden van de weekenddips.

In de afgelopen weken hebben walvisadressen SHIB gekocht, ondanks dat het token sinds eind oktober meer dan de helft van zijn waarde heeft verloren. De recente aankoop gebeurde met een Ethereum walvisportemonnee die vier biljoen SHIB tokens kocht met een waarde van bijna $ 136 miljoen.

WhaleStats laat ook zien dat Shiba Inu het meest verhandelde token is in de top 100 ETH portefeuilles. Het rapport voegt er ook aan toe dat walvisadressen meer tokens hadden kunnen verzamelen nadat de prijzen op 20 december waren gedaald tot $ 0,000028. Een ander walvisadres heeft ook meer dan 79 miljard tokens gekocht met een waarde van $ 2.582.838.

SHIB’s prijsbeweging

Het grootste deel van deze maand consolideert Shiba Inu. Een van de belangrijkste dips was op 20 december, toen de prijzen tot een dieptepunt van $ 0,000028 daalden. Na deze dip probeerden de prijzen te herstellen, maar ze bereikten pas de afgelopen 24 uur het hoogste punt van $ 0,00003306.

De volgende grote weerstand voor SHIB ligt op $ 0,000043. Als het voorbij dit niveau komt, kunnen we zien dat het meme-token richting de prijsklasse van $ 0,000055 tot $ 0,000065 gaat. Deze niveaus zullen echter alleen worden bereikt als er sterke koopondersteuning is.

Toen SHIB zijn hoogtepunt bereikte, behoorde het tot de top tien van grootste cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie. Momenteel is het de 13e grootste munten in deze statistiek. De jaarlijkse winst bedraagt meer dan 64.000.000%.

The post Shiba Inu walvis koopt 4 biljoen tokens terwijl SHIB 4% stijgt appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*