Crypto-Prijzen.nl

Shiba Inu verbrandt 2.6B SHIB in 7 dagen: moet je Shiba Inu kopen?

Shiba Inu verbrandt 2.6B SHIB in 7 dagen: moet je Shiba Inu kopen?

Bijna drie miljard SHIB zijn de afgelopen week verbrand, terwijl er in 24 uur ongeveer een half miljard is verbrand.

De grootste enkele brandende transactie was op 22 maart, met een miljard verdwenen tokens. Shiba Inu begint winst te maken op het nieuws.

Deze korte handleiding bevat alles wat u moet weten over Shiba Inu, inclusief of u het moet kopen. Hier kun je Shiba Inu kopen als je wilt.

Beste plekken om nu Shiba Inu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Shiba Inu?

Shiba Inu is in 2020 gemaakt door een pseudoniem persoon of groep genaamd Ryoshi. Tot op de dag van vandaag is er bijna niets over hen bekend. Hoe dan ook, Shiba veroverde snel daarna het internet. Begonnen als een meme-munt, zoals DOGE, groeide de populariteit enorm.

Het bleek voor sommigen een zeer lucratieve investering te zijn. Het is compatibel met het Ethereum Mainnet, in tegenstelling tot DOGE, en is met dit doel in gedachten gemaakt.

Veel analisten denken dat het in de loop van de tijd in waarde zal groeien.

Moet ik nu Shiba Inu kopen?

Shiba Inu kan zeker de moeite waard zijn om in te investeren als je timing goed is. Helaas is dit vaak niet van tevoren te weten. Bij elke investeringsbeslissing moet rekening worden gehouden met jouw risicotolerantie. Neem geen prijsvoorspellingen tegen de nominale waarde.

Shiba Inu prijsvoorspelling

Market Realist voorspelt een stijging van 620% in de komende vier jaar. Volgens Coin Price Forecast zal SHIB met ongeveer 350% groeien tot $0,00003174.

Shiba Inu op social media

The post Shiba Inu verbrandt 2.6B SHIB in 7 dagen: moet je Shiba Inu kopen? appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*