Crypto-Prijzen.nl

Shiba Inu (SHIB) wordt genoteerd op Gemini Exchange

Shiba Inu (SHIB) wordt genoteerd op Gemini Exchange

Crypto exchange Gemini reveals integration with TradingView

Shiba Inu (SHIB/USD) begon vorige maand de aandacht te trekken, en dit lijkt niet af te nemen. Vorige week werd de Dogecoin (DOGE/USD) killer genoteerd op Gemini, een van de toonaangevende uitwisselingsplatforms wereldwijd.

In een aankondiging van 12 november 2021 verklaarde Gemini dat het een breed scala aan cryptocurrencies zou ondersteunen, waaronder Shiba Inu, Audius, Quant, Wrapped Centrifuge, Numeraire, Burn en meer.

Gemini somt toonaangevende meme munten op

Naast het ondersteunen van deze nieuwe cryptocurrencies, verklaarde de beurs dat het ook een breed scala aan andere digitale activa zou aanbieden. Deze crypto activa omvatten gedecentraliseerde financiën (DeFi), gegevensbeheertokens en metaverse. De nieuwe lijst laat zien dat Gemini werkt aan het vergroten van de klantbetrokkenheid met producten die in populariteit en waarde stijgen.

Gemini merkte op dat de handel voor deze nieuw genoteerde tokens API/FIC en ActiveTrader applicaties zal creëren. Bovendien zullen deze aanbiedingen ook beschikbaar zijn op de Gemini Mobile App en de website.

Gemini is een van de crypto handelssplatforms die hoog scoren op het gebied van naleving van de regelgeving. In mei vermeldde deze beurs Dogecoin, waardoor het een van de uitwisselingsplatforms was die in de meme-munt hype sprong.

Shiba Inu is al genoteerd op grote beurzen zoals Coinbase en Binance US, en dit is toegeschreven aan het stijgende aantal portemonnee adressen die de munt bevatten. Vorige week werd Shiba Inu vermeld op een van de belangrijkste winkelvriendelijke apps in India.

Shiba Inu trekt de aandacht van grote beurzen

Gemini is niet de enige beurs die Shiba Inu heeft genoteerd. De meme-munt zal naar verwachting deze week ook op Kraken verschijnen. Het hoofdproduct op de Kraken beurs tweette een afbeelding van een Shiba Inu hond die typt en verklaarde dat er deze week nieuwe dingen zouden komen.

Eerder deze maand heeft Kraken verklaard dat het de meme-munt zou vermelden, maar dat is niet gelukt. Het Shiba leger wacht om te zien of de laatste hint van plaatsing zal plaatsvinden. Aan de andere kant komt de Robinhood notering niet zo snel als de SHIB supporters hadden gehoopt. De beurs had eerder opgemerkt dat het aanbieden van Shiba Inu en andere tokens werd bepaald door de langetermijnwinsten van een token en niet door de kortetermijnwinsten.

The post Shiba Inu (SHIB) wordt genoteerd op Gemini Exchange appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*