Crypto-Prijzen.nl

Shiba Inu (SHIB) prijsanalyse: kunnen Robinhood en Kraken noteringen het token redden?

Shiba Inu (SHIB) prijsanalyse: kunnen Robinhood en Kraken noteringen het token redden?

Shiba Inu SHIB/USD is een gedecentraliseerde cryptocurrency die in 2020 is gemaakt door een anonieme persoon of groep mensen onder het pseudoniem Ryoshi.

Het is een Ethereum gebaseerd ERC-20 token dat sterk is geïnspireerd door Dogecoin, dat in de loop van de tijd is geëvolueerd tot zijn eigen ecosysteem, bestaande uit ShibaSwap en de LEASH en BONE tokens.

Crypto Industry Influence en Facebook’s Meta als reden voor de dip

Het Shiba Inu (SHIB) token heeft zowel veel populariteit als momentum gekregen, naast veel nieuwe use-cases.

In een interessante ommekeer, volgens Etherscan, heeft een belegger 40.004 biljoen tokens overgemaakt naar vier verschillende wallets, die nu $ 2.760.000.027 waard zijn.

Deze transactie vond plaats direct nadat Shiba Dogecoin overtrof en een van de top 10 cryptocurrencies werd in termen van marktkapitalisatie.

De prijsdaling kan worden toegeschreven aan de nasleep van de recente Squid Game token rugpull, waardoor uiteindelijk veel investeringsfondsen van mensen werden geliquideerd.

Dit heeft ertoe geleid dat veel nieuwkomers hun geld van SHIB terugtrokken uit angst voor het onzekere. Dit is echter vooral het gevolg van een gebrek aan kennis over de token.

Bovendien heeft de re-branding van Facebook naar Meta ook bijgedragen aan deze dip, aangezien sommige gebruikers hun geld van SHIBA hebben verplaatst naar het verhandelen van enkele metaverse tokens zoals SAND, ENJ of MANA, bijvoorbeeld.

Moet u investeren in Shiba Inu (SHIB)?

Op 3 november had Shiba Inu (SHIB) een waarde van $ 0,00006528.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we het vergelijken met de hoogste waarde aller tijden en de prestaties in oktober.

In termen van zijn prestaties in oktober, op 1 oktober, was de waarde op het laagste punt op $ 0,000007179.

In termen van de hoogste waarde ooit van SHIB, werd deze bereikt op 28 oktober toen het token $ 0,00008616 waard was. Dit betekent dat het token op zijn hoogste waarde ooit $ 0,00002088 hoger in waarde was dan zijn waarde op 3 november.

Van 1 oktober tot 28 oktober is het token echter in waarde gestegen met $ 0.000078981 of met 1100%.

Shiba Inu wacht op zijn potentiële Robinhood en Kraken notering, die mogelijk ook de waarde van het SHIB token omhoog kan helpen schieten.

Shiba Inu (SHIB) heeft een uitzonderlijke groei doorgemaakt en deze dip is misschien de perfecte gelegenheid voor nieuwkomers om in te springen en in het token te investeren.

Het SHIB leger is ook een solide gemeenschap met een actieve aanwezigheid op social media, die het token consequent naar voren duwt.

Dat gezegd hebbende, heeft Shiba Inu (SHIB) het potentieel om eind november $ 0,000095 te bereiken, wat het een waardevolle investering maakt.

The post Shiba Inu (SHIB) prijsanalyse: kunnen Robinhood en Kraken noteringen het token redden? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*