Crypto-Prijzen.nl

Shiba Inu (SHIB) prijs struikelt nu het niet wordt genoteerd op Robinhood & Kraken

Shiba Inu (SHIB) prijs struikelt nu het niet wordt genoteerd op Robinhood & Kraken

Shiba Inu (SHIB/USD) was een grote winnaar in oktober, met een recordhoogte van $ 0,000086. De munt vertoont echter tekenen van uitputting van die bullish uptrend die in slechts een paar weken tot meer dan 1000% winst leidde.

Op dit moment laten gegevens van CoinGecko zien dat Shiba Inu op het niveau van $ 0,0000559 handelt, wat 34% lager is ten opzichte van zijn hoogste punt ooit. Terwijl de munt nog steeds vasthoudt aan zijn maandelijkse winsten, zijn beleggers benieuwd of de prijzen zullen stijgen of dalen.

Shiba Inu wordt niet genoteerd op grote beurzen

Een van de redenen die werden toegeschreven aan de grote winsten van Shiba Inu was speculatie dat het token zou worden vermeld op de Robinhood beurs. Robinhood is een beurs die populair werd bij meme-munten nadat het grootste deel van de Q2 inkomsten afkomstig was van Dogecoin transacties.

Shiba Inu houders waren ook optimistisch dat de meme-munt ook zou worden genoteerd op Kraken, een van de toonaangevende cryptocurrency handelsplatforms. Deze vermelding moet echter nog plaatsvinden. Jonas Luetty, een verkoophandelaar bij GlobalBlock, vertelde Invezz in een e-mail,

In het licht van het feit dat Kraken hun belofte om Shiba Inu te noteren niet nakomt, heeft de #ShibArmy hun frustratie uitgesproken.

Luetty merkte verder op dat het falen van Kraken om Shiba Inu te vermelden een effect zou hebben op de prijzen, omdat veel mensen het token kochten in de hoop dat de prijzen zouden stijgen. Ze zijn nu echter begonnen met verkopen, vandaar de prijsdip.

Sommige beurzen vermelden SHIB vanwege de vraag

Het falen van Kraken om SHIB te vermelden, heeft andere beurzen er niet van weerhouden om de meme-munt op de lijst te zetten. Luetty merkte op dat GlobalBlock, een in het VK gevestigde broker in digitale activa, het token zou kunnen aanbieden als er meer vraag was. Hij merkte op dat de opvattingen van het bedrijf over meme-munten “pragmatisch” waren, maar als klanten blootstelling wilden, zou de broker het hen aanbieden.

Het Shiba Inu token is ook toegevoegd aan de lijst met ondersteunde cryptocurrencies door Voyager Digital. De CEO van de in de VS gevestigde beurs, Steve Ehrlich, merkte op dat de broker ontvankelijk was voor gebruikersbehoeften.

“We luisteren altijd goed naar de verzoeken van onze gemeenschap en de toevoeging van SHIB heeft onze gebruikers in staat gesteld te profiteren van de recente prijsstijging en rijkdom op te bouwen”, merkte Ehrlich op.

The post Shiba Inu (SHIB) prijs struikelt nu het niet wordt genoteerd op Robinhood & Kraken appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*