Crypto-Prijzen.nl

Shiba Inu rally te midden van Robinhood notering geruchten

Shiba Inu rally te midden van Robinhood notering geruchten

Na een drastische daling in de afgelopen twee weken, is Shiba Inu weer op de been en deze keer lijkt de aandrang van de Shiba Inu gemeenschap om SHIB op de lijst te krijgen zijn vruchten afgeworpen.

Er gaan geruchten dat Robinhood verwacht de meme-munt met hondenthema in februari op de lijst te zetten. Dit heeft ertoe geleid dat de meme munt begon te stijgen in afwachting van de notering.

Om nieuwe investeerders en handelaren die op zoek zijn naar de munt te helpen, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om cryptohandelaren en investeerders te helpen begrijpen wat Shiba Inu (SHIB) is en de beste plaats om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om Shiba Inu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Koop vandaag nog SHIB met eToro

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD’s), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Koop vandaag nog SHIB met Plus500

Wat is Shiba Inu (SHIB)?

SHIBA INU (SHIB) is een meme-munt en het belangrijkste doel was om de op Ethereum gebaseerde tegenhanger van Dogecoin te worden.

Shiba Inu maakt deel uit van verschillende tokens met hondenthema, waaronder Dogecoin (DOGE), Baby Dogecoin (BabyDoge), Alaska Inu (LAS), Alaskan Malamute Token (LASM) en JINDO INU (JIND).

De Shiba Inu (SHIB) munt heeft veel investeerders aangetrokken, vooral degenen die de pomp van Dogecoin hebben gemist van ongeveer $ 0,0002 tot ongeveer $ 0,75. Het heeft veel krantenkoppen gehaald en verscheen zelfs in veel tweets van invloedrijke persoonlijkheden zoals Elon Musk en Vitalik Buterin.

Moet ik vandaag SHIB munten kopen?

Als u op zoek bent om te investeren in een meme munt die in opkomst is, dan kan Shiba Inu een goede keuze zijn, vooral nu het na een val weer aan het stijgen is.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat de markt voor cryptocurrency extreem volatiel is en extreem plotselinge marktschommelingen mogelijk zijn.

Shiba Inu prijsvoorspelling

Na twee weken van vrije val stijgt Shiba Inu nu weer en analisten verwachten dat de meme munt de bullrun in ieder geval voor het resterende deel van januari zal ondersteunen.

Alle ogen zijn gericht op het weerstandsniveau van $ 0,000038.

Aandacht op social media voor Shiba Inu

De post Shiba Inu rally te midden van Robinhood notering geruchten verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*