Crypto-Prijzen.nl

Shiba Inu prijsvoorspelling terwijl SHIB de distributiefase ingaat

Shiba Inu prijsvoorspelling terwijl SHIB de distributiefase ingaat

De sterke rally van de Shiba Inu (SHIB/USD) muntprijs is tot stilstand gekomen nu het de distributiefase ingaat. De munt wordt verhandeld op $ 0,000028, wat ongeveer 22% onder het hoogste niveau van vorige week is. Deze daling heeft de totale marktkapitalisatie op meer dan $ 11 miljard gebracht, waarmee het de 17e grootste cryptocurrency ter wereld is.

SHIB fundamentele analyse

Shiba Inu is een relatief nieuw blockchain project dat in mei van dit jaar werd gelanceerd. Het werd gelanceerd op het hoogtepunt van de cryptocurrency razernij. Kort na de lancering sprong de prijs van de Dogecoin killer naar een recordhoogte van $ 0,000090. Het crashte vervolgens naar een historisch dieptepunt van $ 0,000006 tijdens de uitverkoop van cryptocurrencies.

Shiba Inu is ontworpen als een grap in een tijd dat alle aandacht uitging naar Dogecoin. Sinds de oprichting is het ecosysteem aanzienlijk gegroeid. De ontwikkelaars hebben LEASH gelanceerd, een cryptocurrency met een limiet van slechts 107.646 tokens. Ze lanceerden ook BONE, een cryptocurrency met een limiet van 250 miljoen tokens.

Een andere belangrijke ontwikkeling was de lancering van Shiba Swap, een DeFi platform gebaseerd op de technologie van Ethereum. Het platform stelt gebruikers in staat om liquiditeit te bieden, via een proces dat bekend staat als graven. Ze kunnen ook geld verdienen door hun tokens uit te zetten via een proces dat bekend staat als begraven. Daarnaast kunnen ze ook tokens inruilen.

De prijs van Shiba Inu herstelde onlangs toen beleggers interesse kregen in de zogenaamde hondenmunten. Dit gebeurde nadat Elon Musk een tweet had gestuurd over zijn hond, bekend als Floki. Sindsdien zijn de meeste hondenmunten zoals Floki munten allemaal gestegen.

Shiba Inu prijsvoorspelling

shiba inu price

De 1-uur grafiek laat zien dat de Shiba Inu prijs zich de afgelopen dagen in een krap bereik bevond. Dit is een teken dat de vraag naar de munt is afgenomen, terwijl veel van de kopers van vorige week begonnen zijn hun bezit te verdelen.

De prijs ligt iets boven de stijgende trendlijn die in blauw wordt weergegeven. Het ligt iets onder de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 perioden, terwijl de MACD onder het neutrale niveau is bewogen.

Daarom is de kans groot dat de prijs lager zal uitbreken naarmate de distributiefase naar een hogere versnelling gaat. Hierdoor daalt het naar de belangrijkste ondersteuning op $ 0,000025.

The post Shiba Inu prijsvoorspelling terwijl SHIB de distributiefase ingaat appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*