Crypto-Prijzen.nl

Shiba Inu prijsvoorspelling: SHIB kan binnenkort exploderen

Shiba Inu prijsvoorspelling: SHIB kan binnenkort exploderen

De prijs van Shiba Inu (SHIB/USD) ging donderdag tegen de trend in. Het SHIB token sprong naar $ 0,000054, het hoogste niveau sinds dinsdag deze week. De munt steeg zelfs terwijl Bitcoin en andere altcoins aanzienlijk daalden.

Waarom stijgt SHIB?

Shiba Inu had een spectaculaire oktober. De munt slaagde erin een grote bullish uitbraak te krijgen, waardoor de prijs naar een recordhoogte van $ 0,000090 steeg. Onlangs is de Shiba Inu prijs echter in het stof gelaten. Ten eerste ligt het nog steeds ongeveer 40% onder het hoogste punt ooit. Dit is zelfs gebeurd toen sommige grote cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum naar een recordhoogte zijn gestegen.

Er zijn twee belangrijke redenen waarom de SHIB prijs deze maand is achtergebleven. Ten eerste is het vooral omdat de hype eromheen is afgenomen. Inderdaad, een blik op de zoekresultaten van Google leert dat het aantal zoekopdrachten de afgelopen dagen sterk is afgenomen. Hetzelfde geldt voor social media platforms zoals Reddit en Twitter.

Ten tweede heeft de prijs het moeilijk gehad omdat beleggers winst nemen en op andere plaatsen naar winst zoeken. Sommige van deze andere plaatsen zijn onder meer in cryptocurrencies zoals IoTeX en Kadena die deze maand zijn geëxplodeerd.

De Shiba Inu prijs schoot donderdag omhoog toen investeerders de beslissing van CoinDCX toejuichten om de munt op zijn platform te vermelden. CoinDCX is een belangrijke cryptocurrency beurs in India.

Het haalde onlangs 90 miljoen dollar op bij investeerders, waardoor het een waardering kreeg van meer dan 1 miljard dollar. Het bedrijf heeft zo’n 3,5 miljoen klanten en wil de komende jaren meer dan 50 miljoen klanten bereiken.

Vóór de aankondiging van vandaag bood het bedrijf Shiba Inu aan op zijn professionele platform. Toch zijn er zorgen over de regelgeving. De Indiase regering heeft de afgelopen maanden gewaarschuwd dat ze cryptocurrencies zou kunnen verbieden. Later dit jaar komt er echter een smallere versie van het wetsvoorstel.

In de Verenigde Staten hebben gebruikers een verzoekschrift ingediend bij Robinhood om Shiba Inu aan zijn platform toe te voegen.

Shiba Inu prijsvoorspelling

Shiba Inu price

Uit de 2-uur grafiek blijkt dat de SHIB prijs donderdag licht is gestegen. De grafiek laat ook zien dat de munt zich de afgelopen weken in een relatief krap bereik heeft bevonden. Het bewoog ook iets boven de dalende trendlijn die in rood wordt weergegeven.

De prijs van Shiba Inu bewoog ook iets boven de voortschrijdende 25- en 50-daagse gemiddelden. Het heeft ook een belangrijk ondersteuningsniveau gevormd dat in het groen is weergegeven.

Daarom is de kans groot dat de munt op korte termijn zal blijven stijgen, aangezien beleggers zich richten op de belangrijkste weerstand van $ 0,000065.

The post Shiba Inu prijsvoorspelling: SHIB kan binnenkort exploderen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*