Crypto-Prijzen.nl

Shiba Inu prijsvoorspelling: SHIB is gedaald maar nog niet klaar

Shiba Inu prijsvoorspelling: SHIB is gedaald maar nog niet klaar

De prijs van Shiba Inu (SHIB/USD) is de laatste tijd in een vrije val, omdat de vraag naar meme-munten is vervaagd. Het token wordt verhandeld op $ 0,000037, wat ongeveer 56% onder zijn hoogste punt ooit is. Het ligt ongeveer 650% boven het laagste niveau in september van dit jaar. Als gevolg hiervan is de totale marktkapitalisatie gecrasht tot meer dan $ 20 miljard.

Waarom daalt SHIB?

Shiba Inu is een meme-munt die in mei van dit jaar tot leven kwam. Het doel van de ontwikkelaars was om een betere versie van Dogecoin te maken. Kort na de release ging de munt viraal en bereikte de marktkapitalisatie de top tien.

Vervolgens crashte het tijdens de uitverkoop van cryptovaluta in de zomer toen de interesse in cryptocurrencies afnam. Hierdoor daalde de prijs met bijna 85%. Vervolgens herstelde het zich in september toen beleggers begonnen over te stappen op meme-munten. Het was niet de enige aangezien andere munten zoals Dogelon Mars en Floki Inu ook sprongen.

De laatste tijd is de vraag naar SHIB en andere munten echter aanzienlijk afgenomen. Dit heeft in ruil ervoor gezorgd dat hun prijzen met meer dan 50% zijn gedaald naarmate meer investeerders winst beginnen te nemen. Robinhood moet Shiba ook nog aan zijn platform toevoegen, zoals de meeste handelaren eisten.

Tegelijkertijd viel de daling van Shiba Inu samen met de aanhoudende uitverkoop van cryptocurrency. Bitcoin is bijvoorbeeld al met meer dan 10% gecrasht ten opzichte van zijn hoogste punt ooit. Ethereum is de afgelopen weken met meer dan $ 600 gedaald. Het belangrijkste is dat de totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies die door CoinMarketCap worden gevolgd, met meer dan $ 400 miljard is gedaald. Dus, wat nu voor SHIB prijzen?

Shiba Inu prijsvoorspelling

Shiba Inu

De 4 uur grafiek laat zien dat de Shiba Inu prijs de afgelopen weken in een sterke uitverkoop is geweest. Onderweg is de munt erin geslaagd om onder het 50% Fibonacci-retracementniveau te komen. Dit is een teken dat bears momenteel de volledige controle hebben.

Evenzo is de munt gedaald tot onder de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen (MA). Dit is een andere indicatie dat beren de leiding nemen. Ook de Relatieve Sterkte Index (RSI) is in een vrije val.

Toch is dit geen garantie dat de munt blijft vallen. Ten eerste heeft het een vallend wigpatroon gevormd dat in rood wordt weergegeven. In prijsactie analyse is een vallende wig meestal een bullish teken. Daarom is er een kans dat de SHIB prijs daalt, maar niet uit.

The post Shiba Inu prijsvoorspelling: SHIB is gedaald maar nog niet klaar appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*