Crypto-Prijzen.nl

Shiba Inu prijsbeweging: hoe zal de Shiberse aankondiging de waarde van SHIB beïnvloeden?

Shiba Inu prijsbeweging: hoe zal de Shiberse aankondiging de waarde van SHIB beïnvloeden?

Shiba Inu SHIB/USD is een van de nieuwste meme-tokens die de cryptowereld stormenderhand heeft veroverd.

Wat ooit begon als een grap of een meme, direct geïnspireerd door crypto’s zoals Dogecoin, werd uiteindelijk in zijn eigen ecosysteem, met de introductie van BONE, LEASH en ShibaSwap.

Nu introduceert het Shiba Inu (SHIB) team iets nieuws en metaverse gerelateerd, dat de potentie heeft om de waarde van het SHIB token verder te verhogen, naast het nut ervan.

De aankondiging van Shiberse als katalysator voor groei

Op 17 januari hebben we de zorgen over de waarde van het SHIB token behandeld nadat het met 65% was gedaald ten opzichte van het hoogste punt in 2021.

Op 24 januari, in een officiële aankondiging gemaakt door Shibtoken op Twitter, lanceert SHIB wat bekend staat als de Shiberse in 2022. Dit is bedoeld als een meeslepende ervaring voor het SHIB ecosysteem en de metaverse ruimte.

Wat dit in wezen betekent, is dat de houders of zelfs volgers van het SHIB token de komende weken nog veel meer verrassingen kunnen verwachten.

Deze nieuwe aankondiging gaat over een Metaverse project dat een groot deel van het algehele ecosysteem van SHIB zal worden en het nut van de SHIB cryptocurrency zal vergroten.

Hoewel details over dit project nog niet bekend zijn gemaakt, zou er binnenkort meer informatie moeten komen.

Shib Informer verzekerde de houders ook dat het team aan veel nieuwe ideeën werkt en dat er nog veel meer ontwikkelingen op komst zijn. Deze ontwikkelingen omvatten Shibarium, ShibaSwap 2 + burns, het spel, samen met enkele andere nieuwe ontwikkelingen.

Dit alles heeft het potentieel om de waarde van het SHIB token te verhogen.

Moet u Shiba Inu (SHIB) kopen?

Op 25 januari 2022 had Shiba Inu (SHIB) een waarde van $ 0,00002115.

Om een beter beeld te krijgen van wat dit waardepunt betekent voor het Shiba Inu (SHIB) token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de prestaties van de afgelopen maand doornemen.

De hoogste waarde ooit van de Shiba Inu (SHIB) token was op 28 oktober 2021, toen de token een waarde van $ 0,00008616 bereikte. Dit geeft ons een indicatie dat het token op het hoogste punt van waarde $ 0,00006501 hoger in waarde was of met 307%.

Wat betreft de prestaties van het SHIB token in december, kunnen we zien dat het hoogste punt van waarde was op 1 december, toen het token een waarde van $ 0,000482 bereikte.

Het laagste waardepunt werd echter geregistreerd op 20 december, toen SHIB werd gewaardeerd op $ 0,00002856.

Dit geeft ons een indicatie dat het SHIB token in de periode van 1 december tot 20 december in waarde is gedaald met $ 0,00001964 of met 40%.

Met dat in gedachten is de SHIB voor $ 0,00002115 een waardevolle aankoop, aangezien we kunnen verwachten dat de token tegen eind februari 2022 in waarde zal stijgen tot $ 0,0003.

La notizia Shiba Inu prijsbeweging: hoe zal de Shiberse aankondiging de waarde van SHIB beïnvloeden? era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*