Crypto-Prijzen.nl

Shiba Inu maakt 10K NFT’s in samenwerking met John Richmond

Shiba Inu maakt 10K NFT’s in samenwerking met John Richmond

Shiba Inu, het op één na grootste crypto meme-token, is de mode-industrie binnengekomen dankzij een samenwerking met John Richmond designerwear, volgens een persbericht dat voor het eerst op de Bitcoinist werd gepubliceerd en op aggregator CoinFi werd geplaatst.

Een baanbrekende samenwerking

Het designer kledingmerk, met het hoofdkantoor in Italië, zal modeshows geven in Milaan, de modehoofdstad. In de toekomst zullen runway wandelingen de lieve meme-munt voor honden en outfits met John Richmond thema tentoonstellen in een hypermoderne mode-samenwerking.

Het Shiba Inu ecosysteem en de ontwerper zullen in de nabije toekomst zo’n 10.000 NFT’s uitgeven als onderdeel van het partnerschap. Op de laatste dag van de Italiaanse modeweek kondigden ze hun langverwachte samenwerking aan.

Shiba Inu maakt winst op nieuws

Shiba Inu profiteert van het nieuws. Op het moment van schrijven handelde het voor $ 0,000026 met een 24-uurs handelsvolume van $ 952,2 miljoen. Shiba Inu is de afgelopen 24 uur met 4,14% gedaald, maar heeft de afgelopen week 16% aan zijn waarde toegevoegd.

Paris Fashion Week is dinsdag geopend. Het ecosysteem wil graag deel uitmaken van de opwindende en zeer lucratieve modewereld. Later dit jaar introduceert Shiba Inu een modellijn op basis van NFT’s.

’s Werelds grootste bioscoopketen accepteert binnenkort Shiba Inu

AMC’s Chief Executive Officer Adam Aron kondigde op Twitter aan dat zijn onderneming ondersteuning zou introduceren voor BitPay aangedreven online betalingen op zijn mobiele app en website. Dit betekent dat Shiba Inu binnenkort wordt geaccepteerd door ’s werelds grootste bioscoopketen.

BitPay zal vanaf 19 maart beschikbaar zijn voor AMC online betalingen op zijn website en op 16 april in de mobiele app.

Slimme contracten van Shiba Inu verzesvoudigen

Volgens statistieken is het gebruik van de slimme contracten van Shiba Inu door walvisadressen van Ethereum Mainnet (ETH/USD) met minstens 600% toegenomen.

Dit geeft aan dat walvissen actiever omgaan met de cryptocurrency. Het is echter niet duidelijk of deze activiteit moet worden toegeschreven aan een enkel contract of aan een groep contracten.

Shiba Inu is ook uniek omdat de officiële website artiesten van over de hele wereld uitnodigt om de “artistieke Shiba beweging” te promoten terwijl ze hun SHIB gemeenschap op de NFT markt brengen.

Het bericht Shiba Inu maakt 10K NFT’s in samenwerking met John Richmond verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*