Crypto-Prijzen.nl

Shiba Inu geprezen door Robinhood COO na de SHIB petitie

Shiba Inu geprezen door Robinhood COO na de SHIB petitie

Robinhood was een van de factoren die ertoe hebben bijgedragen dat Shiba Inu (SHIB/USD) vorige maand grote winsten boekte. De COO van de beurs is nu naar buiten gekomen om Shiba Inu te prijzen voor het creëren van betrokkenheid bij zijn gebruikers.

Shiba Inu notering op Robinhood

Vorige maand maakte Shiba Inu een grote rally naar hoogtepunten van $ 0,000086, en het merendeel van deze winsten werd toegeschreven aan speculatie dat de altcoin op Robinhood zou worden genoteerd. De Shiba Inu gemeenschap was tussenbeide gekomen met een petitie om de beurs te overtuigen om SHIB op de lijst te zetten. De petitie heeft momenteel meer dan 500.000 handtekeningen verzameld.

De COO van Robinhood, Christine Brown, heeft echter verklaard dat de beurs zich richt op een veiligheidsbenadering voordat er nadelen worden genoemd. “Onze strategie is anders dan die van veel andere spelers die op dit moment racen om zoveel mogelijk activa op de lijst te zetten”, zei Brown.

Daarom merkte ze op dat voordat er een beslissing werd genomen over de notering van een actief, de uitwisseling de haalbaarheid van de regelgeving moest beoordelen. Daarom was het bedrijf niet uit op de kortetermijnwinsten van een munt die de ‘langetermijnafweging voor gebruikers’ zouden beïnvloeden.

Brown verklaarde echter dat de munt unieke kenmerken had waardoor hij opviel in de crypto grafieken.

Een van mijn favoriete dingen is om te zien dat de gemeenschap rond deze munten echt met ons omgaat en ons laat weten wat ze willen.

In de financiële resultaten van het derde kwartaal merkte Robinhood een grote daling van de inkomsten en handelsvolumes op nadat de hype van Dogecoin was afgenomen. Deze financiële resultaten zouden de reden kunnen zijn waarom het bedrijf zijn volgende beursgang zorgvuldig overweegt.

Wachtlijst voor Robinhood portemonnee overtreft 1,6 miljoen gebruikers

Brown ging ook in op de kwestie van de wachtlijst voor cryptoportemonnee Robinhood. De wachtlijst had nu meer dan 1,6 miljoen gebruikers. Wanneer deze portemonnee eindelijk wordt gelanceerd, kunnen gebruikers hun activa gemakkelijk van en naar de beurs overdragen.

De grote vraag naar de portemonnee laat zien dat de beurs een breed scala aan gebruikers aantrekt en dat ze graag meer controle over hun munten op het platform willen hebben. Aan de andere kant consolideert Shiba Inu op ongeveer $ 0,00005, en het is sinds vorige week aan het dalen. De dip werd veroorzaakt doordat een oude portemonnee met $ 5,7 miljard aan SHIB weer tot leven kwam.

The post Shiba Inu geprezen door Robinhood COO na de SHIB petitie appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*