Crypto-Prijzen.nl

Shiba Inu brengt 99.000 “Land” stukken uit in de Metaverse

Shiba Inu brengt 99.000 “Land” stukken uit in de Metaverse

Shiba Inu zal tot 99.000 percelen van “Land” in zijn metaverse vrijgeven, volgens details die vandaag zijn onthuld na een ShibaGuruAMA.

In het Twitter ruimteevenement bevestigden YouTuber en Shiba Inu ontwikkelaar Archangel dat de cryptoverse binnenkort de stukken land via Shiberse zal vrijgeven.

35.000 percelen voor LEASH houders

De metaverse voor het Shiba Inu ecosysteem zal de eerste batch van de plots lanceren in een 10-daags ‘landevenement’, onthulde het platform. In deze tien dagen krijgen houders van de LEASH token de kans om als eerste 35.000 SHIB gronden te kopen.

Houders van andere tokens in het SHIB ecosysteem krijgen dan de kans om enkele van de langverwachte landen te bezitten. Volgens de ontwikkelaars zullen de rest van de plots in de metaverse beschikbaar zijn in gespreide batches en zullen ze openstaan voor iedereen in de groeiende Shiba Inu gemeenschap (SHIB, BONE en LEASH)

Gebruikers om tokens te vergrendelen voordat ze bieden

Om toegang te krijgen tot de landen, moeten gebruikers hun tokens vergrendelen. De grootte van het perceel waarop wordt geboden, hangt af van het aantal vergrendelde tokens. Belangrijk is ook dat de vergrendelingsperiode zal afnemen op basis van het totale aantal vergrendelde tokens.

Een gebruiker die 0.2 LEASH vergrendelt, krijgt bijvoorbeeld de kans om een 1×1 perceel te kopen. Ondertussen zal een gebruiker dat verhogen tot een stuk land van 10×10 door 5 LEASH tokens te vergrendelen.

Gebruikers hebben LEASH nodig om toegang te krijgen tot het bekijken en bieden. Het afronden van de aankoop gebeurt echter via ETH, het native token op het Ethereum netwerk.

De SHIB prijs steeg woensdag met bijna 10% na het nieuws, terwijl LEASH met meer dan 13% steeg.

Het bericht Shiba Inu brengt 99.000 “Land” stukken uit in de Metaverse verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*