Crypto-Prijzen.nl

SHIB prijsvoorspelling: hoe zal de Bitstamp notering de waarde van SHIB beïnvloeden?

SHIB prijsvoorspelling: hoe zal de Bitstamp notering de waarde van SHIB beïnvloeden?

Shiba Inu

Shiba Inu SHIB/USD is oorspronkelijk gemaakt als een meme-token in augustus 2020.

Na verloop van tijd werd het echter zijn eigen ecosysteem met tal van introducties, zoals de Shiba Swap, evenals de BONE en LEASH tokens.

Dat gezegd hebbende, heeft het in 2021 veel belofte getoond en deze vooruitgang zal worden voortgezet tot 2022 en daarna.

De Bitstamp notering als katalysator voor groei

We bespraken de toename van gebruiksgevallen met betrekking tot het SHIB token op 13 december en hoe dat uiteindelijk de waarde van het token zal verhogen.

Op 15 december plaatste Bitstamp, een van Europa’s grootste cryptocurrency beurzen, een update op Twitter over de SHIB token.

Ze kondigden aan dat de vermelding van het SHIB token was uitgesteld vanwege technische problemen met de integratie, maar kondigden aan dat dit in 2022 zou gebeuren en bedankten de gemeenschap voor het begrip.

Dat gezegd hebbende, zou Shiba Inu op 9 december beginnen met handelen op de beurs. De lancering werd echter uitgesteld.

Het is momenteel niet duidelijk hoe lang het duurt voordat Bitstamp deze problemen oplost; de community heeft nu echter een bevestiging dat ze niet mogen verwachten dat het token in december wordt vermeld.

De hype rond deze vermelding heeft echter het potentieel om de waarde van het SHIB token te verhogen.

Moet u Shiba Inu (SHIB) kopen?

Op 16 december had Shiba Inu (SHIB) een waarde van $ 0,00003411.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we het vergelijken met de prestaties in november en met het hoogste waardepunt aller tijden.

Op 28 oktober bereikte SHIB zijn hoogste waarde ooit van $ 0,00008616. Hier kunnen we zien dat het token op het ATH waardepunt $ 0,00005205 hoger in waarde was of met 152%.

Als we kijken naar de prestaties van het token in november, kunnen we zien dat het hoogste punt van waarde was op 1 november, toen SHIB een waarde had van $ 0,00007409.

Het laagste punt van waarde was echter op 24 november, toen het token daalde tot een waarde van $ 0,00003667. Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gedaald met $ 0,00003742 of met 50%.

Volgens gegevens van IntoTheBlock zag SHIB $ 1,78 miljard aan transacties van meer dan $ 100.000.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat het SHIB token eind januari 2022 in waarde zal stijgen tot $ 0,00008.

The post SHIB prijsvoorspelling: hoe zal de Bitstamp notering de waarde van SHIB beïnvloeden? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*