Crypto-Prijzen.nl

SHIB burning portal wordt gelanceerd, hoe wordt zijn toekomstige waarde gevormd?

SHIB burning portal wordt gelanceerd, hoe wordt zijn toekomstige waarde gevormd?

Shiba Inu SHIB/USD is een altcoin, waarbij de Shiba Inu hond wordt gebruikt als de belangrijkste mascotte.

Hoewel de munt oorspronkelijk werd gelanceerd als een meme-munt, groeide deze uiteindelijk uit tot zijn eigen ecosysteem. Mede door de introductie van: ShibaSwap, de BONE en LEASH-tokens en zelfs een aankondiging van zijn eigen metaverse.

SHIB Burn Portal als katalysator voor groei

Vanaf 23 maart 2022 begonnen walvissen opnieuw Shiba Inu te verzamelen.

Shiba Inu (SHIB) heeft een SHIB Burn Portal gelanceerd om de tokenvoorraad te verminderen en tevens om gebruikers in staat te stellen tegelijkertijd passieve beloningen te verdienen.

Het team van Shib verklaarde dat dit Burn Portal specifiek is gemaakt, om de schaarste aan SHIB te vergroten.

De portal is gemaakt als onderdeel van een bredere samenwerking tussen Shiba Inu en Ryoshis Vision (RYOSHI), een op Ethereum gebaseerd DeFi-project dat de algehele groei van het SHIB ecosysteem wil ondersteunen.

SHIB-burners ontvangen twee beloningen voor hun inspanningen.

Ten eerste kunnen ze helpen om het circulerende aanbod van de meme-munt te verminderen en de munt daardoor schaarser en dus, in theorie, waardevoller te maken.

Ten tweede kunnen ze gebrande SHIB tokens ontvangen in hun Ethereum wallet. Die houders in RYOSHI beloningen tegen een variabel tarief uitbetaalt.

Moet je Shiba Inu (SHIB) kopen?

Op 25 april 2022 had Shiba Inu (SHIB) een waarde van $ 0.00002280.

Om echt te zien wat dit waardepunt aangeeft voor de SHIB token, nemen we een kijkje naar de hoogste waarde aller tijden, evenals de prestaties van de afgelopen maand.

Als we naar de hoogste waarde aller tijden van Shiba Inu (SHIB) kijken, kunnen we zien dat SHIB zijn hoogste waarde ooit bereikte op 28 oktober 2021. Toen dze een waarde van $ 0,00008616 bereikte. Hieraan kunnen we concluderen dat de token $ 0,00006336 hoger in waarde was, of met 278%.

Als we echter kijken hoe de token de afgelopen maand heeft gepresteerd, kunnen we zien dat Shiba Inu (SHIB) zijn laagste waarde had op 15 maart, met een waarde van $ 0.0000214.

Het hoogste punt van waarde was op 28 maart, toen het token een waarde van $ 0,00002904 bereikte.

Dit betekende een waardestijging van $ 0.00000764 of 35%. Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat SHIB eind april een waarde van $0,00004 zal bereiken, wat het een solide aankoop maakt.

Het bericht SHIB burning portal wordt gelanceerd, hoe wordt zijn toekomstige waarde gevormd? verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*