Crypto-Prijzen.nl

SHIB breidt uit met vEmpire, een nieuw gamingprotocol

SHIB breidt uit met vEmpire, een nieuw gamingprotocol

Shiba Inu (SHIB/USD), de nieuwste top 10 munt en crypto sensatie, breidt zijn ShibArmy uit met vEmpire, een nieuw gamingprotocol voor het onderpand geven van Metaverse-activa, leerde Invezz uit een persbericht. Het protocol maakt het gemakkelijk voor tokenhouders om tokens in te zetten en beloningen te verdienen in vEmpire (VEMP) en het native token dat ze hebben ingezet, wat resulteert in een dubbel rendement.

Missie om terug te keren naar echte decentralisatie

De missie van vEmpire is om echte decentralisatie terug te brengen via zijn democratische DAO. Vermelding op ShibaSwap stelt de groeiende gemeenschap van vEmpire in staat om liquiditeit op het platform te bieden en proportionele beloningen te verdienen op basis van de hoeveelheid gegenereerde liquiditeit. Shiba en vEmpire hebben beide een uitgesproken mening over decentralisatie en voeren dienovereenkomstig campagne met hun gemeenschappen.

VEMP is openbaar verhandelbaar

Het VEMP token zal binnenkort verhandelbaar zijn en biedt naast liquiditeit ook inzetbeloningen met dubbele opbrengst. vEmpire zal worden geïntegreerd in het ShibaSwap platform, waardoor de native token VEMP openbaar verhandelbaar wordt op de ShibaSwap DEX.

Integratie maakt liquiditeit mogelijk op ShibaSwap

Dankzij de integratie kan de hele vEmpire gemeenschap nu liquiditeit bieden op het ShibaSwap platform. Het proportionele rendement is van groot belang voor zowel tokenhouders als het vEmpire project, aangezien het doel van het partnerschap is om de blootstelling aan de snelgroeiende gemeenschap van Shiba te vergroten. Stakers kunnen financiële beloningen verdienen die zijn afgeleid van winsten in meer dan vijf Metaverses.

vEmpire,oprichter Dom Ryder becommentarieerde de samenwerking als volgt:

We zijn al de grootste eigenaar van onroerend goed in de Starlink Metaverse, die deel uitmaakt van het Shiba ecosysteem, dus een vermelding op ShibaSwap en integratie met het Shiba ecosysteem was een natuurlijke ontwikkeling die onvermijdelijk was. We kijken ernaar uit om te integreren met een van de meest boeiende gemeenschappen in de industrie en we hopen dat we veel van deze gepassioneerde crypto inboorlingen kunnen introduceren bij vEmpire.

vEmpire geeft officiële Shiba debuut NFT’s weg

vEmpire zal ook een van zijn collecties weggeven van de officiële debuut NFT serie in het Shiba Inu ecosysteem, genaamd SHIBOSHI. Iedereen met een aandeel in de DDAO komt in aanmerking om de SHIBOSHI te winnen. De beloningen worden verviervoudigd over een periode van een week om de vermelding te vieren.

The post SHIB breidt uit met vEmpire, een nieuw gamingprotocol appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*