Crypto-Prijzen.nl

Serum (SRM) prijsanalyse: is dit een goed moment om te kopen?

Serum (SRM) prijsanalyse: is dit een goed moment om te kopen?

Serum SRM/USD is sinds 21 juli gestegen van $ 2,4 naar $ 3,8 en de huidige prijs ligt rond de $ 3,5.

Fundamentele analyse: 90% van de resterende tokens wordt in de komende zes jaar ontgrendeld

Serum is een gedecentraliseerde beurs (DEX) en ecosysteem dat ongekende snelheid en lage transactiekosten naar DeFi brengt, terwijl het volledig betrouwbaar en transparant blijft. Serum is gebouwd op Solana en heeft volledige limietorderboeken, terwijl het governance-token van deze gedecentraliseerde beurs SRM is.

SRM token verzamelt waarde voor houders via protocolvergoedingen die naar reguliere tokenverbrandingen gaan, en het is belangrijk om te zeggen dat de “Lockup overeenkomst” een belangrijke rol blijft spelen in de strategische richting en waardevastlegging van SRM. De lockup overeenkomst is een deal tussen een team van Serum en investeerders die hebben ingestemd met het bevorderen van de lock-ups en het verminderen van de verkoop van SRM tokens van het team buiten het bereik van het eenvoudige 7-jarige schema.

Voorlopig is slechts 10% van alle SRM ontgrendeld en in de komende zes jaar zal 90% van de resterende tokens lineair in gelijke verhoudingen worden ontgrendeld. Het Serum team schat dat een zeer klein percentage van deze tokens in de circulerende voorraad zou komen, die de stichting nauw beheert.

Dus hoewel 90% van de resterende tokens zal worden ontgrendeld in de komende zes jaar vanaf 11 augustus 2021, om 00:00 uur UTC, hoeft het circulerende aanbod niet noodzakelijkerwijs op een zinvolle manier te veranderen. Het aanvankelijke circulerende aanbod was 175 miljoen tokens, voornamelijk voor het verstrekken van liquiditeit, en SRM token heeft sinds de oprichting in september 2020 meer dan $ 5 miljard aan handelsvolume gegenereerd.

De on-chain infrastructuur van Serum is niet alleen gemaakt voor financiële toepassingen, maar ook voor groeiende industrieën zoals gaming. Er zijn een aantal games die op Serum zijn aangesloten, en met de hulp van zijn verschillende partners en zijn geavanceerde technologie, zal het niet lang duren voordat Serum de standaard voor DeFi wordt.

“Onze uiteindelijke visie voor Serum is niet veranderd: we willen DeFi klaarstomen voor mainstream adoptie door de infrastructuur te bouwen die nodig is om biljoenen dollars industrieën met miljarden gebruikers te ondersteunen. We hebben nog een lange weg te gaan, maar Serum blijft een primaire kanshebber voor het ecosysteem dat dit waarschijnlijk zal bereiken”, meldde het Serum team.

Serum is echt een uniek project met een groot potentieel, en de prijs van deze cryptocurrency zou opnieuw kunnen stijgen op niveaus die we in mei 2021 zagen, maar dit zal zeker niet gebeuren in de komende weken of zelfs maanden.

Technische analyse: $3 vertegenwoordigt een sterk ondersteuningsniveau

Bron: tradingview.com

Het sterke ondersteuningsniveau staat op $ 3; daarnaast vertegenwoordigen $ 5 en $ 6 de belangrijke weerstandsniveaus. Als de prijs onder de $ 3 zakt, zou dit een duidelijk verkoopsignaal zijn, en hebben we de open weg naar $ 2,5 of zelfs lager.

Aan de andere kant, als de prijs boven de $ 5 springt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 6 liggen.

Samenvatting

Serum is een gedecentraliseerde beurs (DEX) en ecosysteem dat is gebouwd op Solana, en volgens schattingen zal het niet lang duren voordat Serum de standaard voor DeFi wordt. SRM is verantwoordelijk voor het instellen van enkele belangrijke parameters, zoals het verlagen van de vergoedingen voor de Serum beurs en stelt u in staat beloningen te verdienen op basis van de prestaties van uw node.

The post Serum (SRM) prijsanalyse: is dit een goed moment om te kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*