Crypto-Prijzen.nl

Serenity Shield maakt eerste non-custodial private key systeem met behulp van NFT technologie

Serenity Shield maakt eerste non-custodial private key systeem met behulp van NFT technologie

Serenity Shield heeft officieel het eerste non-custodial private key systeem gelanceerd, dat zich richt op het beschermen en verzenden van toegang tot digitale activa op een innovatieve manier met behulp van NFT technologie.

De verhuizing maakt Serenity Shield een innovatieve gamechanger binnen het cryptocurrency ecosysteem.

Private keys van crypto wallets

Momenteel heeft het cryptocurrency ecosysteem talloze methoden voor veilige opslag door middel van crypto wallets waarvoor private keys nodig zijn.

Met private keys kunnen gebruikers van crypto wallets hun bezittingen opslaan, zonder afhankelijk te zijn van derden. Ze zorgen er ook voor dat alleen de persoon met de private key toegang heeft tot de wallet.

De huidige bewaarmethodes bieden echter een onmogelijk dilemma: hoe veiliger het is, hoe moeilijker het is om de opgeslagen cryptomunten op te slaan en door te geven aan een erfgenaam. Als een wachtwoord of private key wordt verloren of vergeten, worden de activa die zijn opgeslagen ontoegankelijk en gaan ze uiteindelijk verloren omdat hun gebruikers ze niet kunnen gebruiken.

Ook voorzien de methodes niet in een manier om activa over te nemen, in het geval van een plotseling overlijden van de houder van de private key. De rouwende familie heeft in de meeste gevallen geen toegang tot de opgeslagen crypto, tenzij de overledene deze toegangssleutel met hen heeft gedeeld.

Serenity Shield non-custodial private key systeem

Het non-custodial private key systeem van Serenity Shield, is de eerste non-custodial oplossing voor het herstel van de seed phrase en het bevat een mechanisme genaamd Digital Asset Legacy waarmee erfgenamen kunnen worden benoemd en de portemonnee kan worden doorgegeven. Het systeem is gebouwd op het Secret Network, een blockchain die het opslaan van privégegevens mogelijk maakt.

Het systeem verdeelt de portemonnee van een gebruiker, in dit geval de StrongBox genoemd, in drie niet-overdraagbare NFT’s.

Elke NFT bevat een derde van de private key. Eén NFT is in het bezit van de gebruiker, een ander is in handen van de genomineerde erfgenaam en de derde is in handen van The Serenity Shield Wallet die wordt beheerd met behulp van een smart contract dat het deze aan de erfgenaam of de oorspronkelijke gebruiker levert, afhankelijk van de activeringsvoorwaarden die zijn gedefinieerd bij het opzetten van de StrongBox.

De activeringsvoorwaarden kunnen worden ingesteld op gebrek aan activiteit of actieve “pings” die actie vereisen, om ervoor te zorgen dat de oorspronkelijke gebruiker nog steeds toegang heeft tot de wallet.

Het bericht Serenity Shield maakt eerste non-custodial private key systeem met behulp van NFT technologie verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*