Crypto-Prijzen.nl

Senator van Arizona zegt dat Dogecoin en Shiba Inu vrijheid vertegenwoordigen

Senator van Arizona zegt dat Dogecoin en Shiba Inu vrijheid vertegenwoordigen

Shiba Inu (SHIB/USD) en Dogecoin (DOGE/USD) zijn opnieuw in de krantenkoppen. De twee grootste meme-munten bevinden zich nu in de politieke arena nadat de senator vanArizona, Wendy Rodgers, ze in een tweet voor het voetlicht bracht.

De senator ging naar Twitter en meende dat hoewel ze de twee meme-munten niet begreep, ze het concept van vrijheid begreep; daarom moesten mensen vrij zijn om de cryptocurrencies te kopen waarin ze wilden investeren.

Senator van Arizona steunt DOGE en SHIB

De tweet van Rodgers werd gesteund door de Dogecoin en Shiba Inu gemeenschappen. Sommige leden van de crypto gemeenschap steunden de goedkeuring van de meme-munt echter niet. XRP supporters gingen naar de opmerkingensectie en reageerden met berichten die het native token van Ripple onderschreven.

Rodgers gaf toe aan deze opmerkingen en vroeg de XRP gemeenschap om meer details over de meme-munt te geven. De XRP gemeenschap wilde maar al te graag een vermelding krijgen van de pro-crypto senator. Deze actie leidde echter tot een eerder debat tussen de Bitcoin gemeenschap en de XRP gemeenschap, waarbij XRP een oplichterij werd genoemd.

Ripple is al meer dan een jaar verwikkeld in een rechtszaak met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). In december 2020 heeft de SEC een zaak aangespannen tegen Ripple en zijn leidinggevenden wegens deelname aan een niet-geregistreerde aanbieding van effecten. Volgens de regelgevende instantie is XRP een beveiliging, geen token.

De crypto gemeenschap winnen

Rodgers is een populaire aanhanger van cryptocurrencies geworden, waardoor ze de cryptogemeenschap heeft gewonnen. De senator heeft al een wetsvoorstel ingediend om het gebruik van Bitcoin als wettig betaalmiddel in Arizona toe te staan. Dit wetsvoorstel is momenteel in afwachting van stemming. De kans dat het op federaal niveau wordt goedgekeurd, is echter klein.

Rodgers heeft eerder ook verklaard dat ze plannen had om van Arizona een cryptovriendelijke locatie te maken door een beter regelgevend kader te creëren. Andere Republikeinen hebben ook positieve standpunten getoond over de crypto ruimte. Een Republikeinse kandidaat die de senator voor Ohio wil worden, Josh Mandel, kondigde vorige maand zijn steun aan Bitcoin aan, maar dit werd met hevige kritiek ontvangen.

La notizia Senator van Arizona zegt dat Dogecoin en Shiba Inu vrijheid vertegenwoordigen era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*