Crypto-Prijzen.nl

Senator van Alabama stopt de opname van crypto amendementen

Senator van Alabama stopt de opname van crypto amendementen

US lawmakers finally dealing with crypto - New draft bill to bring regulatory clarity

De crypto industrie is opnieuw woedend; deze keer vanwege het besluit van de Amerikaanse senaat om de cryptowet niet te wijzigen, wat veel van de deelnemers aan de industrie aanzienlijk zal schaden. Het wetsvoorstel zelf, dat werd opgesteld als onderdeel van een groot tweeledig infrastructuurplan, zorgt er nu voor dat velen in de industrie zelfs zo ver gaan om bijeenkomsten in Washington te plannen.

De zware impact van het wetsvoorstel op de crypto industrie vereiste een wijziging die de klap zou verzachten, maar helaas voldeden de wijzigingsbepalingen niet aan de vereiste van unanieme instemming. Dus wat er nu zal gebeuren, is dat het wetsvoorstel zonder nieuwe wijzigingen in stemming wordt gebracht. En aangezien er al een keer eerder op is gestemd, en die stemming ertoe heeft geleid dat het is aangenomen, is de kans groot dat er deze keer niets zal veranderen.

Volgens wat bekend is, heeft senator Tom Carper het amendement ingediend dat eerder door een aantal andere senatoren was goedgekeurd. De wijziging zou duidelijkheid scheppen in wat een crypto broker definieert, aangezien het wetsvoorstel zonder dit ook een aantal partijen in de crypto industrie zou omvatten die duidelijk geen brokers zijn, zoals mijnwerkers. De senator Richard Shelby van Alabama maakte er echter een einde aan met slechts een enkele verklaring, bestaande uit drie woorden: “Ik maak bezwaar.”

Wat komt hierna?

Nu is het een feit dat niet alles per se verloren is, aangezien het wetsvoorstel nog kan worden gewijzigd zodra het het Huis van Afgevaardigden bereikt, nadat het voor de tweede keer door de Senaat is aangenomen. Voor eventuele wijzigingen zijn echter verschillende wetgevers nodig, en zeer waarschijnlijk verschillende compromissen, zodat de crypto industrie waarschijnlijk kan vergeten de deal te krijgen waar ze op hoopte.

De nieuwe zet werd ook becommentarieerd door senator Pat Toomey, die erg teleurgesteld leek te zijn over Shelby’s tussenkomst. Toomey was een van de belangrijkste voorstanders van het amendement, en hij zei dat miners, stakers, hardware-/softwareleveranciers en zelfs ontwikkelaars nu informatie moeten verstrekken die ze niet hebben en niet kunnen krijgen.

Dit zal er waarschijnlijk toe leiden dat ze het land verlaten of hun werk in de cryptosector opgeven. Toomey voorspelt echter ook dat de autoriteiten de kwestie opnieuw zullen moeten overwegen en heroverwegen omdat het ‘veel schade zal aanrichten’.

Hij benadrukte dat de beslissing een enorme hoeveelheid innovatie zal verstikken, en dat daardoor nooit allerlei apps zullen ontstaan.

The post Senator van Alabama stopt de opname van crypto amendementen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*