Crypto-Prijzen.nl

SelfKey (KEY) prijsvoorspelling na de recente sprong

SelfKey (KEY) prijsvoorspelling na de recente sprong

SelfKey KEY/USD is sinds begin oktober 2021 gestegen van $ 0,007 naar $ 0,016 en de huidige prijs staat op $ 0,013. SelfKey stelt zijn klanten in staat om het eigendom van hun identiteit terug te nemen, en er zijn al veel projecten op de SelfKey blockchain.

Blockchain identiteitssysteem

SelfKey is een blockchain identiteitssysteem waarmee identiteitseigenaren hun digitale identiteit echt kunnen bezitten, controleren en beheren.

SelfKey stelt haar klanten in staat om het eigendom van hun identiteitsgegevens terug te nemen, en het is belangrijk om te zeggen dat de SelfKey Foundation de Regulatory Sandbox License (RSL) heeft die is uitgegeven door de Board of Investment van Mauritius.

Regulatory Sandbox License stelt SelfKey in staat identiteitsproducten te ontwikkelen met een grotere mate van regelgevende zekerheid, en SelfKey kan nooit uw identiteitsgegevens stelen of verliezen. De SelfKey portemonnee is niet-bewarend en als de servers van SelfKey worden gehackt, blijven uw gegevens veilig.

Oplossingen voor identiteitsbeheer zijn meestal erg duur, maar de SelfKey Identity Wallet is volledig gratis en stelt u ook in staat om een bedrijf in het buitenland te openen via de Incorporations Marketplace.

SelfKey stelt zijn gebruikers ook in staat om een verscheidenheid aan andere diensten te gebruiken, zoals: registreren voor leenplatforms, offshore bankieren, registreren voor secundair staatsburgerschap of residenties, en meer.

De markt voor identiteitsbeheer voor blockchain zal naar verwachting groeien tot $ 2 miljard in 2023, met een jaarlijkse groei van 84,5%, en SelfKey blockchain zal waarschijnlijk een van de belangrijkste spelers zijn. Het SelfKey team heeft toegevoegd:

Helaas begrijpen de meeste mensen de ernst van het probleem pas als het hen persoonlijk treft door identiteitsdiefstal of andere kwaadaardige activiteiten. Het is echter niet verwonderlijk dat het aantal identiteitsgerelateerde criminaliteit explosief stijgt, en een recente studie beweert dat er alleen al in de Verenigde Staten elke 2 seconden een nieuw slachtoffer van identiteitsdiefstal is.

Het SelfKey team is verspreid over 20 landen, terwijl de belangrijkste partners van dit project notarissen, vertalers, vooraanstaande advocatenkantoren, banken, accountantskantoren en overheidsfunctionarissen zijn. KEY is een token dat het SelfKey ecosysteem aandrijft en heeft een totale voorraad van 6 miljard tokens.

KEY is sinds begin oktober 2021 geëxplodeerd en als u besluit deze cryptocurrency tegen de huidige prijs te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Bulls in controle bij KEY

KEY vordert deze handelsweek en de prijs van deze cryptocurrency is woensdag boven de $ 0,015 weerstand gestegen, wat de eerste keer was sinds juni 2021.

Bron: tradingview.com

KEY handelt momenteel onder zijn recente hoogtepunten, maar als de prijs weer boven de weerstand van $ 0,015 springt, zou dat een signaal zijn om KEY te verhandelen. Het volgende koersdoel zou rond de $ 0,018 of zelfs hoger kunnen liggen; toch, als de prijs onder de $ 0,010 ondersteuning daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn.

Samenvatting

Met een missie om identiteitstransacties te verwerken met behulp van blockchain technologie, streeft SelfKey ernaar een veiligere wereld te creëren waar onze persoonlijke gegevens en privacy worden beschermd. KEY is geëxplodeerd sinds begin oktober 2021 en als de prijs weer boven de weerstand van $ 0,015 springt, kan het volgende koersdoel rond de $ 0,018 of zelfs hoger liggen.

The post SelfKey (KEY) prijsvoorspelling na de recente sprong appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*