Crypto-Prijzen.nl

SEC weigert meer antwoorden te geven op de ondervragingen van Ripple

SEC weigert meer antwoorden te geven op de ondervragingen van Ripple

De Amerikaanse Securities Exchange Commission (SEC) heeft de rechtbank gevraagd haar niet te dwingen verdere antwoorden te geven op de ondervragingen van Ripple. In een brief aan rechter Sarah Netburn beweerde het bureau dat Ripple het in een val probeert te lokken door de vragen over de juridische status van Bitcoin (BTC/USD) en Ethereum (ETH/USD) te beantwoorden. De toezichthouder voegde eraan toe dat het nooit een handhavingsactie heeft ingediend tegen BTC of ETH.

In de brief voerde de SEC aan dat Ripple wachtte tot het einde van de feitenontdekking, die meer dan zeven weken geleden plaatsvond, om het te informeren dat de antwoorden die het gaf ontoereikend waren. Het bureau voegde eraan toe dat het vijf van de antwoorden op de kwestie aanvulde na een ontmoeting en bespreking met de beklaagden. Bovendien beweert de SEC dat het Ripple heeft gevraagd om de specifieke informatie te lokaliseren die het nodig had.

De beklaagden weigerden echter te specificeren wat ze nodig hadden en gingen door met het indienen van de motie om meer informatie van het bureau te eisen drie uur voordat de ontdekking van de feiten werd afgesloten. De SEC voegde eraan toe dat het van mening is dat het de ondervragingen in kwestie inhoudelijk heeft beantwoord, zoals voorgeschreven door de Federal Rules of Civil Procedure.

SEC beweert dat de antwoorden compleet waren

Uitleggend waarom het niet relevant is om aanvullende antwoorden te geven op ondervragingen van Ripple conflicten, zei de SEC:

Het argument van gedaagden komt hier neer op een klacht dat de antwoorden die ze op de verhoren in kwestie hebben gekregen niet bevallen, grotendeels omdat de interpretatie van het toepasselijke recht door de SEC en de gedaagden verschilt. Maar de SEC is niet verplicht om de ondervragingen te beantwoorden op een manier die de onjuiste lezing van de wet door gedaagden overneemt.

De SEC merkte verder op dat de antwoorden die het bood niet meer ontwijkend of onvolledig waren dan de antwoorden die Ripple op zijn ondervragingen gaf. Als zodanig riep het bureau de rechtbank op om Ripple’s motie te verwerpen om het te dwingen om ondervragingen te beantwoorden die zijn theorie identificeren over hoe de Howey-test kan worden toegepast op alle transacties die gedurende acht jaar door Brad Garlinghouse en Chris Larsen zijn gedaan.

Dit nieuws komt naarmate de Ripple en SEC zaak dichter bij het einde van een jaar komen zonder duidelijk einde in zicht. Terwijl de SEC de rechtszaak tegen Ripple aanspande, lijkt het de overhand te hebben verloren. Bijvoorbeeld, Judge Netburn stond onlangs de afzetting van de voormalige directeur van de afdeling van de SEC van Corporation Financiën, William Hinman, toe. Hij zei dat ETH geen is veiligheid, ondanks het houden van een niet-geregistreerde ICO in 2014.

The post SEC weigert meer antwoorden te geven op de ondervragingen van Ripple appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*