Crypto-Prijzen.nl

Satoshi Island integreert Chainlink VRF

Satoshi Island integreert Chainlink VRF

Satoshi Island, een cryptocentrisch privé eiland in de Zuid-Pacifische natie Vanuatu, heeft een nieuwe stap gezet in de richting van de langverwachte minting van zijn eerste Citizenship NFT’s.

Het eiland, dat de cryptohoofdstad van de wereld wil worden, maakte dit bekend toen het de integratie met Chainlink’s Verifiable Random Function (VRF) onthulde in een persbericht dat vrijdag 1 april met Invezz werd gedeeld.

Het team van Satoshi Island zei dat het toestemming had gekregen van het Vanuatu ministerie van Financiën, een stap die het nu mogelijk maakt om Citizenship NFT’s te minten. Het team hoopt dat het eiland houders de kans zal bieden om deel uit te maken van “een echte, op blockchain gebaseerde democratie”.

Een burger – de houder van de NFT – zal profiteren van aspecten als stemrecht over eilandbestuur, een uitnodiging voor een besloten opening en automatische whitelisting voor toekomstige mints en airdrops.

Een eerlijke lancering

Volgens het team zijn er 21.000 Citizenship NFT’s beschikbaar, waarbij de collectie is opgesplitst in nog eens 21 edities. Sommige NFT’s zullen echter “zeldzaam en waardevoller” zijn en Satoshi Island heeft gekozen voor een eerlijke lancering.

Het betekent dat het proces gedecentraliseerd en open zal zijn – geen vooraf geslagen NFT’s, vroege toegang of toewijzingen. De Chainlink VRF zal er dus voor zorgen dat iedereen die het staatsburgerschap van het eiland heeft aangevraagd, de kans krijgt om de zeldzaamste NFT’s te slaan.

Hierover zei het team:

Chainlink VRF is een integraal onderdeel om de transparantie en eerlijkheid van ons Citizenship NFT mintproces te waarborgen. De fraudebestendige RNG met on-chain proof helpt onze gemeenschap de transparantie te bieden die het vereist. Uiteindelijk willen we een echt democratisch blockchain gebaseerd bestuurssysteem voor ons eiland creëren, het maken van een aantoonbaar eerlijke NFT munt is een cruciale eerste stap

De technologie zal willekeur toevoegen aan het slimme muntcontract, zodat elke persoon die aan het proces deelneemt, een volledig willekeurig burgerschapsnummer krijgt.

Het bericht Satoshi Island integreert Chainlink VRF verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*