Crypto-Prijzen.nl

Saquon Barkley van NY Giants zet zijn sponsorfondsen om in BTC

Saquon Barkley van NY Giants zet zijn sponsorfondsen om in BTC

Saquon Barkley, een American football speler die speelt als running back voor de New York Giants, is van plan al het geld dat hij verkrijgt uit sponsor en marketingdeals om te zetten in Bitcoin (BTC/USD). Barkley maakte dit bullish nieuws bekend tijdens de 14 juni aflevering van The Best Business Show, die wordt gehost door crypto voorstander Anthony Pompliano. Naar verluidt is de beslissing van de football speler ingegeven door de stijgende inflatie in de VS.

Volgens Barkley heeft de stijgende inflatie het onmogelijk gemaakt om rijkdom te sparen door middel van fiats. Hij voegde eraan toe dat hij altijd van plan was om van zijn marketinggeld te leven, zelfs voordat hij naar de National Football League ging. Als zodanig was de enige manier om dit plan veilig te stellen het accepteren van de fondsen in BTC.

Barkley citeerde verder dat,

Als je de KD’s, de Lebrons en Brady’s van de wereld ziet en je wilt generatie-rijkdom creëren, dan kun je dat niet doen met de sport die ik speel en de positie die ik speel en van blessures afkomen.

Miljoenen dollars naar BTC sturen

Naar verluidt heeft de 24-jarige sponsorovereenkomsten getekend met toonaangevende bedrijven in verschillende sectoren. Deze omvatten Bose, Dunkin Donuts, Nike, Pepsi, Toyota en Visa, om er maar een paar te noemen. Het is vermeldenswaard dat hij in 2019 sponsordeals ter waarde van $ 4,50 miljoen (£ 3,25 miljoen) ondertekende. In de loop der jaren is dit cijfer gegroeid tot meer dan $ 10 miljoen (£ 7,22 miljoen) per jaar, volgens Joe Pompliano, die het onderzoekt in zijn nieuwsbrief genaamd Huddle Up.

Met name heeft het team van Barkley in mei een sponsorovereenkomst gesloten met Grayscale Investments, een toonaangevende crypto-activabeheerder. Destijds zei Pete Guelli, Chief Commercial Officer van de New York Giants, dat de samenwerking met Grayscale strategisch was. Volgens hem was het team op zoek naar een partner die niet alleen de waarde begreep van de handen ineen slaan, maar die het team ook kon helpen door de crypto-ruimte te navigeren.

Afgezien van Barkley hebben verschillende andere NFL spelers ook een pro-crypto standpunt ingenomen. Bijvoorbeeld de quarterback van Jacksonville Jaguars, Trevor Lawrence, die aankondigde dat hij zijn ondertekeningsbonus zou omzetten in crypto nadat hij een goedkeuringsovereenkomst had gesloten met Blockfolio. Sean Culkin, een free agent tight end, had ook beloofd zijn salaris om te zetten in BTC net voordat de Kansas City Chiefs hem in mei vrijlieten.

The post Saquon Barkley van NY Giants zet zijn sponsorfondsen om in BTC appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*