Crypto-Prijzen.nl

Sandbox heeft 2 miljoen gebruikers bereikt, moet u het nu kopen?

Sandbox heeft 2 miljoen gebruikers bereikt, moet u het nu kopen?

De Sandbox SAND/USD is een play-to-earn game die blockchain technologie, gedecentraliseerde financiën (DeFi) en non-fungible tokens (NFT’s) combineert in een 3D metaverse.

Dit is een virtuele wereld waarin spelers in wezen hun games en digitale activa kunnen maken en aanpassen met gratis ontwerptools.

SAND is het native cryptocurrency token dat zowel binnen de Sandbox als de native markt wordt gebruikt.

De mijlpaal van 2 miljoen spelers als katalysator voor groei

Op 22 februari bespraken we of SAND het waard was om te kopen toen het $ 3 bereikte.

Op 3 maart 2022 heeft The Sandbox metaverse game de 2 miljoen geregistreerde gebruikers overtroffen dankzij de play-to-earn seizoen 2 Alpha lancering .

De cryptogame ondersteund door NFT’s en de native token SAND is al vier jaar in ontwikkeling en de nieuwste preview komt slechts een paar maanden na de lancering van seizoen 1 alfa, die in november plaatsvond.

Seizoen 2 is officieel van start gegaan, waar elke gebruiker 35 verschillende virtuele ervaringen kan ontdekken, zoals een voorproefje van de “Snoopverse”, die is gemaakt in samenwerking met de populaire rapper Snoop Dogg.

Er zijn in totaal 200 speurtochten die spelers kunnen voltooien om kans te maken op een Alpha Pass NFT die eigenaren tot 1.000 SAND zal belonen, wat op het moment van schrijven ongeveer $ 3.000 waard is.

Bovendien maakte The Sandbox op 2 maart ook bekend dat het een samenwerking aanging met Cube Entertainment om tokenized assets voor de game te ontwikkelen met de Koreaanse cultuur, zoals K-Pop.

Moet u The Sandbox (SAND) kopen?

Op 4 maart 2022 had The Sandbox (SAND) een waarde van $ 3,06.

De hoogste waarde ooit van The Sandbox (SAND) was op 25 november 2021, toen het token een waarde van $ 8,40 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token $ 5,34 hoger in waarde was of met 174%.

Wanneer we de prestaties van het token in de afgelopen maand bekijken, had The Sandbox (SAND) zijn hoogste waarde op 9 februari met $ 4,81.

Het laagste punt van waarde was echter op 24 februari, toen de token in waarde daalde tot $ 2,69.

Dit geeft ons een indicatie dat het token in waarde is gedaald met $ 2,12 of met 44%.

Van 24 februari tot 4 maart zag de token echter een waardestijging van $ 0,37 of met 13%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat The Sandbox (SAND) token eind maart 2022 een waarde van $ 4 zal bereiken, waardoor het een solide token is om te kopen.

Het bericht Sandbox heeft 2 miljoen gebruikers bereikt, moet u het nu kopen? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*