Crypto-Prijzen.nl

SAND prijsvoorspelling: is SAND het waard om te kopen?

SAND prijsvoorspelling: is SAND het waard om te kopen?

De Sandbox SAND/USD is in wezen een virtuele metaverse waar spelers de mogelijkheid krijgen om hun game-ervaringen te bouwen, te bezitten en er geld mee te verdienen, die bovenop de Ethereum blockchain is gebouwd.

Het native cryptocurrency token dat dit platform aandrijft en als betaalmiddel wordt gebruikt, is het SAND token.

Het prijsherstel van Sandbox

Op 7 februari 2022 hebben we besproken waarom de prijs van The Sandbox herstelde.

De SAND cryptocurrency token is in de afgelopen vijf dagen met 35% in waarde gedaald. Het steeg in die tijd echter uit van $ 2,69 naar $ 3,04.

Deze stap markeerde een enorme ontwikkeling in de waarde van het SAND token toen het voorbij de vorige barrière brak.

Dit zou de waarde van het SAND token mogelijk nog verder kunnen verhogen, vooral met de aankondiging van The Sandbox Alpha Seizoen 2 op 17 februari 2022 via een officiële Twitter post.

In ieder geval is The Sandbox de bestemming geweest voor veel metaverse enthousiasten, en het heeft een aanzienlijke groei laten zien, een die deze trend waarschijnlijk zal voortzetten.

Moet u The Sandbox (SAND) kopen?

Op 22 februari 2022 had The Sandbox (SAND) een waarde van $ 3,0454.

Om een indicatie te krijgen wat voor soort waardepunt dit is voor het SAND token, gaan we over de hoogste waarde aller tijden van het token, naast de prestaties van de afgelopen maand.

De hoogste waarde ooit van The Sandbox (SAND) was op 25 november 2021, toen het token een waarde van $ 8,40 bereikte. Dit betekent dat het token op zijn ATH $ 5,3546 hoger in waarde was of met 176%.

Wanneer we de prestaties van het token in de afgelopen maand doornemen, had The Sandbox (SAND) zijn hoogste waarde op $ 5,992.

Het laagste punt van waarde was echter op 24 januari, toen het token daalde tot een waarde van $ 2,6778. Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gedaald met $ 3,3142 of met 55%.

Van 24 januari tot 22 februari is de token echter in waarde gestegen met $ 0,3676 of met 13%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat SAND eind april 2022 een waarde van $ 3,5 zal bereiken, wat dit een solide moment maakt om de token te kopen.

Het bericht SAND prijsvoorspelling: is SAND het waard om te kopen? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*