Crypto-Prijzen.nl

SAND: Dit is waarom de prijs van de Sandbox is gestegen

SAND: Dit is waarom de prijs van de Sandbox is gestegen

De prijs van Sandbox (SAND/USD) heeft zich de afgelopen weken sterk hersteld, terwijl beleggers wachten op het komende Alpha seizoen 2. SAND wordt verhandeld op $ 4,55, wat ongeveer 78% boven het hoogste niveau van dit jaar is. De totale marktkapitalisatie is gestegen tot $ 4,2 miljard, waarmee het de 36e grootste cryptocurrency ter wereld is.

Metaverse cryptocurrencies stijgen

De Sandbox is een toonaangevend blockchain project in de metaverse industrie. Het heeft verschillende hoeken. Het heeft bijvoorbeeld een metaverse platform waar mensen hun virtuele eigendom kunnen kopen en uitrusten.

Verder heeft Sandbox een gaming-kant die bekend staat als Sandbox Alpha. Het eerste seizoen van Alpha eindigde in december vorig jaar en zag mensen prijzen winnen. De tweede fase komt in het eerste kwartaal van dit jaar.

Het belangrijkste is dat Sandbox een toonaangevend platform is voor non-fungible tokens (NFT). Een snelle blik op de marktplaats laat zien dat er veel NFT’s zijn die voor meer dan $ 1.000 verkopen.

De Sandbox prijs sprong op 25 november naar een recordhoogte van $ 8,47 toen Alpha begon. Kort daarna begon de prijs te dalen en is sindsdien met ongeveer 50% gedaald. Deze daling was in lijn met de prestaties van andere cryptocurrencies.

Volgens mij is de belangrijkste reden dat beleggers zich zorgen maakten of de metaverse het goed zou blijven doen in een periode van hoge rentes. De zwakke resultaten van vorige week door Meta Platforms hielpen de situatie niet.

De SAND prijs sloot zich dit weekend aan bij andere metaverse munten zoals Axie Infinity, Decentraland en Gala in een spectaculaire rally. Dit herstel was waarschijnlijk te wijten aan het verbeterende risicosentiment na de sterke kwartaalresultaten van Amazon.

De munt steeg ook vanwege de aanstaande Web3 landverkoop in het netwerk die gepland staat voor 10 februari. Er zullen 550+ LAND zijn in 8 veilingen.

De prijsvoorspelling van Sandbox

sandbox price

De 1-dag grafiek laat zien dat de SAND prijs zich de afgelopen dagen in een bullish trend bevindt. Het is erin geslaagd om boven het 50% Fibonacci-retracementniveau te komen. Het nadert ook de bovenzijde van het dalende kanaal dat in roze is weergegeven. Het heeft ook de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen overschreden.

Daarom, terwijl de bullish trend zich waarschijnlijk zal voortzetten, is er een kans dat winstnemingen deze week lager zullen worden. Als dit gebeurt, is de volgende belangrijke ondersteuning om naar te kijken $ 3,50.

La notizia SAND: Dit is waarom de prijs van de Sandbox is gestegen era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*