Crypto-Prijzen.nl

Samsung lanceert metaverse experience op Decentraland (MANA)

Samsung lanceert metaverse experience op Decentraland (MANA)

Samsung breidt zich uit naar de metaverse door de lancering van de Samsung 837X. Dit wordt een nieuwe metaverse ervaring die is gemodelleerd vanuit de vlaggenschiplocatie van het bedrijf in New York.

De elektronicagigant merkt op dat deze nieuwe functie een virtuele wereld zal creëren voor zijn klanten om live muziekevenementen of speurtochten bij te wonen.

Samsung breidt uit naar de metaverse

Samsung heeft op 6 januari een aankondiging gedaan waarin staat dat Samsung 837X een “meeslepende wereld zal zijn die virtueel kan worden verkend”. Het bedrijf voegde er ook aan toe dat de functie zowel cultuur als technologie zou bevatten.

Degenen die deze functie willen gebruiken, hebben er toegang toe via Decentraland, een van de grootste virtual reality platforms in de blockchain sector. De functie zal voor een korte periode beschikbaar zijn op Decentraland, waarbij het bedrijf van plan is om in 2022 een multiversum ervaring te creëren.

Het bedrijf merkte verder op dat naast het creëren van een virtuele wereldervaring, het platform gebruikers ook in staat zal stellen om niet-fungible token (NFT) badges en andere wearables van Samsung op Decentraland te verdienen. Deze kunnen worden gebruikt om avatars aan te passen.

Over dit initiatief zei Michelle Crossan-Matos, Senior Vice President of Corporate Marketing and Communications bij Samsung Electronics America:

Bij Samsung 837X zijn we verheugd om onze verhalen over connectiviteit, duurzaamheid en maatwerk op een nieuwe manier te vertellen, in een unieke ruimte. Metaverse stelt ons in staat om fysieke en ruimtelijke grenzen te overstijgen om unieke virtuele ervaringen te creëren die anders niet zouden kunnen gebeuren.

Samsung investeert in blockchain aanbiedingen

De metaverse is niet het enige gebied in blockchain technologie dat Samsung onderzoekt. Onlangs heeft de techgigant plannen aangekondigd om zijn NFT mogelijkheden te vergroten. Het platform merkte op dat het in 2022 een “NFT aggregatieplatform op zijn smart tv’s zou lanceren. Met deze functie kunnen gebruikers digitale verzamelobjecten kopen via hun tv toestellen.

Samsung is ook een samenwerking aangegaan met Veritree, een blockchain platform dat actief is in Cardano. Het partnerschap wil de effecten van klimaatverandering oplossen. Na deze samenwerking merkt Samsung op dat het tegen het einde van het eerste kwartaal van 2022 de groei van meer dan twee miljoen bomen in Madagaskar zal ondersteunen. Het bedrijf merkte verder op dat het technische innovaties zou integreren om de klimaatverandering te bestrijden.

The post Samsung lanceert metaverse experience op Decentraland (MANA) appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*