Crypto-Prijzen.nl

Samenvatting: recente Bitcoin en altcoin bewegingen

Samenvatting: recente Bitcoin en altcoin bewegingen

Hieronder vindt u een korte tekst over recente bewegingen in Bitcoin en digitale activa van Jonas Luethy, Sales Trader bij de in het VK gevestigde digitale activamakelaar GlobalBlock, exclusief gedeeld met Invezz.

Bitcoin (BTC/USD) passeerde vandaag opnieuw $ 50.000 na gisterochtend kort boven dat niveau te hebben gehandeld. Het zakte van de ene op de andere dag naar $ 48.300. Volgens geïnformeerde analisten en handelaren is de volgende weerstand die de grootste crypto zal doorbreken $ 51.200. Jonas Luethy vindt dat $ 48.300 het belangrijkste ondersteuningsniveau zal zijn. Om een voortzetting van de tendens te zien, is een duidelijke doorbraak boven $ 51.000 nodig.

Altcoin bewegingen

Ethereum (ETH/USD) staat op het moment van schrijven bijna op $ 4.000, terwijl de markt lichtjes omhoog gaat. Vanaf vandaag is Solana (SOL/USD) de op zeven na grootste crypto volgens marktkapitalisatie. De waarde is sinds 20 juli met 600% gestegen. Het heeft opnieuw een piek bereikt en wordt momenteel verhandeld op $ 140. Het feit dat de futures financiering voor Solana vrij laag is, geeft aan dat het geen hefboomwerking is, maar spothandel die het grootste deel van de prijsactie drijft. De marktdominantie van Bitcoin is iets minder dan 42% met een totale cryptomarktkapitalisatie van $2,23 biljoen.

Meer slecht nieuws voor Ripple

De SEC heeft Ripple (XRP/USD) verzocht om correspondentie met 22 e-mailbeheerders te overhandigen, evenals een miljoen Slack berichten die tussen hun medewerkers zijn verzonden. Dit verzoek kan Ripple ongeveer een miljoen dollar kosten en de uitspraak met een paar maanden uitstellen.

Sotheby’s drijft de NFT markt aan met twee collecties ter waarde van miljoenen

Volgende week veilt Sotheby’s twee NFT-collecties: 101 Bored Ape Yacht Club en 101 Bored Ape Kennel Club NFT’s, die naar verwachting respectievelijk $ 12 – $ 18 miljoen en $ 1,5 – $ 2 miljoen zullen opleveren.

De omzet van Axie Infinity overtreft Binance Smart Chain en UniSwap

Axie Infinity (AXS/USD) heeft aangekondigd dat het meer inkomsten genereert dan bekende entiteiten zoals Binance (BNB/USD) Smart Chain, OpenSea en Uniswap. Inmiddels heeft het platform meer dan een miljoen gebruikers, die dagelijks actief zijn. Ter vergelijking: typische niet-cryptogames krijgen niet meer dan 700.000 dagelijkse gebruikers.

Axie schiet wat tekort als het gaat om toegankelijkheid. Je moet 3 Axies bezitten om te spelen en één Axie kost ongeveer $ 300. Desondanks helpt Axie Infinity een toekomst te creëren waarin gaming en crypto hand in hand gaan.

The post Samenvatting: recente Bitcoin en altcoin bewegingen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*