Crypto-Prijzen.nl

Safle haalt $4 miljoen op in particuliere financieringsronde

Safle haalt $4 miljoen op in particuliere financieringsronde

Safle, een next-gen blockchain infrastructuurprovider en multichain-identiteitsportefeuille, heeft meer dan $ 4 miljoen opgehaald in een ronde geleid door GSR, MapleBlock, GSR, Ghaf Capital Partners en Sanctum met betrokkenheid van Momentum6, NFT Tech, Sanctum Ventures, AU21 Capital, New Tribe Capital en Tony G, de Litouwse pokerspeler en zakenman, leerde Invezz uit een persbericht.

Ronde volgt $900K startkapitaalverhoging

De ronde komt in de nasleep van een startkapitaal van $ 900.000 in oktober, die Woodstock Fund, Polygon’s (MATIC/USD) oprichters en Draper Dragon Fund leidden en ondersteunden. De niet-bewarende portemonnee is ook een zelf-soeverein identiteitsprotocol en een infrastructuur voor ontwikkelaarstooling voor het blockchain ecosysteem, wiens visie het is om naadloze ervaringen te creëren voor ontwikkelaars en gebruikers binnen het gedecentraliseerde ecosysteem.

Safle lanceert web- en smartphone-app en browserextensie

Safle werkt aan touchpoints, waaronder een smartphone app, een web app en een browserextensie waarmee gebruikers en ontwikkelaars van ecosystemen zonder wrijving kunnen communiceren. Vijay Garg van Mapleblock merkte op:

Het Safle team heeft een sterke focus op het verbeteren van de DeFi gebruikerservaring via hun portemonnee. Hun UI/UX voelde veel superieur aan veel van de bestaande oplossingen in de ruimte. We geloven ook sterk in hun visie om een on-chain identiteit te creëren die zich over meerdere ketens uitstrekt, terwijl ze te allen tijde de volledige bewaring van hun activa behouden.

Project om SAFLE token te lanceren

Het project lanceert ook het native $SAFLE token, ontworpen om te dienen als een multifunctioneel governance token voor het hele Safle ecosysteem. De Safle gemeenschap beheert het netwerk door middel van zichzelf onderhoudende $SAFLE tokenomics. Houders van $SAFLE kunnen wijzigingen aanbrengen in de kenmerken en functies van de portemonnee en de bijbehorende toolingservices.

Dunstan Teo van Sanctum Ventures voegde toe:

NFT’s en GameFi zijn momenteel de twee populairste dingen in blockchain. We zijn gevestigd en voegen actief projecten toe die innovatie, duurzaamheid en vereenvoudigde toegang tot het ecosysteem mogelijk maken. Safle’s visie en technologie. oplossingen kunnen in dit segment baanbrekend zijn. We zijn verheugd om deel uit te maken van Safle’s reis.

Onlangs kondigde Safle zijn langverwachte IDO aan voor het $SAFLE token op Polkastarter.

The post Safle haalt $4 miljoen op in particuliere financieringsronde appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*