Crypto-Prijzen.nl

SafeMoon laat iets vallen over de lancering van een eigen exchange, moet je SFM kopen?

SafeMoon laat iets vallen over de lancering van een eigen exchange, moet je SFM kopen?

Het SafeMoon-protocol SFM/USD is een gedecentraliseerde financiële (DeFi) cryptocurrency die RFI-tokenomics combineert via een automatisch liquiditeitsgenererend protocol.

Het SafeMoon protocol werkt door elke transactie binnen een bepaalde transactie te belasten, een vergoeding van 10%, die wordt gehalveerd.

Functioneel gezien wordt 5% van deze vergoeding op dat moment opnieuw verdeeld onder alle tokenhouders, terwijl de andere 5% opnieuw in tweeën wordt gesplitst. 50% van die splitsing wordt door het contract verkocht aan BNB, terwijl 50% automatisch wordt gekoppeld aan BNB en wordt toegevoegd aan het PancakeSwap liquiditeitspaar.

De SafeMoon exchange werd door de oprichter genoemd als een katalysator voor groei

De CEO van SafeMoon, John Karony, deed op 17 mei 2022 een interessante tweet waarin hij zei dat het team met elke dag die voorbijgaat een stap dichter bij het vrijgeven van de SafeMoon exchange komt.

Karony merkte wel op dat er nog veel bewegende delen zijn, van het creatieve en compliance team en tot het team dat zorgt voor de codering, en hij zei dat “teamwerk makes the dream work”.

In december 2021, toen SafeMoon V2 uitbracht, kondigden ze wel plannen aan om hun eigen blockchain, cryptocurrency exchange, hardware wallet en zelfs een macro Internet of Things (IoT) infrastructuur te lanceren.

Op 15 september 2021 hebben we zelfs al de bèta-lancering van hun cryptocurrency wallet besproken.

Deze aankondiging voor de SafeMoon exchange markeert een stap verder in de richting van de realisatie van dat doel.

Moet je SafeMoon (SFM) kopen?

Op 18 mei 2022 had SafeMoon (SFM) een waarde van $ 0,000484.

Om ons een beter beeld te geven van wat voor soort waarde dit is voor de SFM cryptocurrency, wat de V2 is van het SafeMoon project, gaan we eens kijken naar hoogste punt van waarde aller tijden, evenals de prestaties van de afgelopen maand.

Als we kijken naar het hoogste punt van waarde aller tijden van de token, had SafeMoon (SFM) zijn ATH op 5 januari 2022, toen de token een waarde van $ 0,00338272 had bereikt.

Dit betekent dat de token op zijn ATH $ 0,00289872 hoger in waarde was, of met 599%.

Met dat in gedachten, kijken we naar de prestaties in april. Toen had SafeMoon (SFM) zijn hoogste waarde op 4 april met $ 0,001244.

Het laagste punt van waarde was op 30 april met $ 0.0005016. Dit betekende een waardedaling van $ 0.0007424 of 59%.

Met dit in gedachten is SafeMoon (SFM) voor $ 0,000484 een solide koop, aangezien we met de hype rond de lancering van de exchange kunnen verwachten dat de token eind mei 20222 in waarde zal stijgen tot $ 0,0008.

Het bericht SafeMoon laat iets vallen over de lancering van een eigen exchange, moet je SFM kopen? verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*