Crypto-Prijzen.nl

Sablier protocol wordt gelanceerd op Polygon en BSC

Sablier protocol wordt gelanceerd op Polygon en BSC

Sablier, het op Ethereum gebaseerde (ETH/USD) protocol voor realtime financiering, lanceert zijn infrastructuur op Polygon (MATIC/USD) en Binance (BNB/USD) Smart Chain om lagere gebruikskosten en verbeterde efficiëntie te bieden, leerde Invezz van een persbericht. Gebruikers kunnen Sablier nu gebruiken om betalingen, salarisadministratie en abonnementen te stroomlijnen.

Lancering op BSC om gastarieven met 12.000% te verlagen, en 677% op MATIC

De inzet van Sablier op Polygon zal de kosten met bijna 677% verlagen in vergelijking met Ethereum gaskosten. De lancering op Binance Smart Chain zal ze met meer dan 12.000% verlagen. Tot dusverre was het belangrijkste gebruik van Sablier in de vorm van tokenvesting voor teams, omdat Ethereum gaskosten niet veel extra toepassingen hebben.

Sablier verwacht dat de mogelijkheid om tokens te streamen met lagere kosten op BSC en Polygon de deuren zal openen voor meer mensen om met het protocol te experimenteren en het aantal nieuwe use-cases zal vergroten. Paul Razvan Berg, oprichter van Sablier, merkte op:

We zijn verheugd de release van het Sablier protocol op Polygon en Binance Smart Chain (BSC) aan te kondigen, waardoor de toetredingsdrempel voor nieuwe gebruikers aanzienlijk wordt verlaagd en ons een stap dichter bij een hyperliquide economie wordt gebracht, aangedreven door Sablier. Polygon en BSC waren de afgelopen maanden elk een van de snelstgroeiende blockchains met de steun van projecten zoals Aave, Curve of Sushiswap en investeerders zoals Mark Cuban voor Polygon, en het ontstaan van een volledig nieuw ecosysteem voor Binance Smart Chain.

James Simpson, oprichter van mStable, voegde toe:

mStable was een zeer vroege gebruiker van Sablier en heeft vertrouwd op het protocol voor het streamen van investeerders, teamtokens toewijzing en zelfs DAO salarissen. Sablier op BSC en Polygon zullen gebruikers toegang geven tot hun geweldige product zonder de frictie van hoge transactiekosten.

Willy Ogorzaly, hoofd decentralisatie bij ShapeShift, zei:

Ik ben dol op het streamen van FOX op het mainnet, maar ik hou er niet van om na te denken over hoeveel ETH is uitgegeven om dit te doen. De uitbreiding van Sablier naar nieuwe ketens biedt een veel goedkopere optie die de deur opent naar kleinere FOX streams die voorheen onbetaalbaar waren.

Gebruikers kunnen de Polygon Bridge gebruiken om activa naar Polygon te verplaatsen en de Binance Bridge om geld over te maken naar het BSC netwerk.

The post Sablier protocol wordt gelanceerd op Polygon en BSC appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*