Crypto-Prijzen.nl

Roketo van NEAR brengt smart contract uit voor onbeperkt streamen

Roketo van NEAR brengt smart contract uit voor onbeperkt streamen

Roketo, een realtime oplossing voor het streamen van financiën gebouwd op het NEAR-protocol ( NEAR/USD ), heeft de release aangekondigd van de nieuwe versie van zijn smart contract. Het stelt gebruikers in staat om een onbeperkt aantal streams uit te voeren, verneemt Invezz uit een persbericht.

Een grote technische update om aan de vraag te voldoen

Na de NEAR MetaBUIDL Hackathon van september 2021 werd Roketo al snel een populaire B2B-oplossing voor instant betalingen, met meer dan 5.000 gebruikers en 7.000 streams in korte tijd. Om aan de vraag van Roketo’s huidige klantenbestand te voldoen en verder uit te breiden, voerde het bedrijf een grote technische update uit aan het systeem.

Optimaliseert het geheugen en verbetert de stabiliteit

Deze nieuwe versie van Roketo’s smartcontract optimaliseert het geheugen proces en verbetert de stabiliteit van het platform, terwijl de gas kosten worden geminimaliseerd, ondanks massastreaming. Als gevolg van het nieuwe contract kunnen klanten naadloos honderdduizenden cryptostromen uitvoeren met minimale gaskosten en een gemiddelde vergoeding van minder dan $ 1.

Crypto-streaming is een ongelooflijk handig hulpmiddel voor betalingen, zoals salarisadministratie. Het enige wat je hoeft te doen is het bedrag dat je wil overmaken in te stellen.

Roketo’s CTO Vasilisa Versus zei:

De release van het nieuwe smart contract is de basis voor verdere productontwikkeling en schaalvergroting van het bedrijf. Nu kunnen we onze klanten een stabiele omgeving bieden voor terugkerende betalingen en ervoor zorgen dat regelmatige tweewekelijkse updates nieuwe integraties en belangrijke functies bevatten.

Naast de nieuwe versie van het smart contract heeft Roketo onmiddellijke in-app-meldingen over stream-statussen uitgebracht. Dit is opnieuw een grote stap voor het platform, om een nieuwe vorm van periodieke betalingen te worden die veel wordt gebruikt voor salarisadministratie.

Het bericht Roketo van NEAR brengt smart contract uit voor onbeperkt streamen verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*