Crypto-Prijzen.nl

Robinhood verbrijzelt de dromen van SHIB

Robinhood verbrijzelt de dromen van SHIB

Het Amerikaanse financiële dienstverlener Robinhood heeft op dit moment geen plannen om nieuwe cryptocurrencies op de lijst te zetten. De CFO van het bedrijf, Jason Warnick, maakte dit nieuws op 26 januari bekend tijdens een gesprek met verslaggevers kort nadat Robinhood zijn Q4 resultaten bekendmaakte. Deze beslissing komt omdat het bedrijf voorzichtig te werk gaat nadat regelgevers zeiden dat ze enkele tokens effecten zouden kunnen overwegen.

Met dit nieuws heeft het bedrijf de dromen van Shiba Inu (SHIB/USD) enthousiastelingen verbrijzeld, die hoopten dat een Robinhood lijst de meme-munt zou helpen voorbij $ 0,0001 te stijgen.

SHIB fans gingen zelfs zo ver dat ze een petitie ondertekenden om het platform ertoe te brengen de munt te noteren. Op het moment van schrijven handelt SHIB op $ 0,00002072 na een daling van de 28 oktober ATH van $ 0,00008845 (£ 0,000066).

Terwijl hij met de verslaggevers sprak, zei Warnick dat Robinhood zich ervan bewust is dat zijn klanten nieuwe munten willen. Nu crypto een integraal onderdeel wordt van de bedrijfsstrategie van Robinhood, richt het bedrijf zich op het uitbreiden van zijn aanbod, inclusief het uitrollen van een portemonnee waarmee klanten hun activa van het platform kunnen verzenden.

De portemonnee werd eerder deze maand in bèta gelanceerd en Warnick denkt dat deze eind maart voor alle klanten beschikbaar zal zijn. Volgens hem wil Robinhood de komende maanden ook internationaal cryptoproducten gaan lanceren. Onder de producten die in de rij staan, bevindt zich een debetkaart die snellere opnames mogelijk maakt.

Robinhood blijft slecht presteren

Dit nieuws komt op het moment dat het bedrijf van Robinhood een moeilijke periode doormaakt na opnieuw een kwartaalverlies te hebben geboekt. Het bedrijf maakte bekend dat het 49 cent per aandeel verloor.

Dit verlies overtrof de deskundige verwachtingen van 42 cent. Robinhood voegde eraan toe dat de omzet groeide tot $ 363 miljoen, wat onder de voorspelde $ 370 miljoen bleef.

Als gevolg van deze slechte prestatie kreeg het aandeel (HOOD) van Robinhood een aanzienlijke klap in de handel na sluitingstijd, om te handelen op een nieuw laagterecord. Op het moment van schrijven is HOOD in de loop van de dag met 6,45% gedaald om van eigenaar te wisselen voor $ 11,61.

Deze prijs duidt op een aanzienlijke duik, gezien het feit dat de aandelen werden verhandeld op een hoogte van $ 82 nadat het bedrijf medio 2021 naar de beurs ging.

De prestaties van Robinhood zijn deels te wijten aan de sprong van Dogecoin (DOGE/USD), de 10e grootste cryptomunt. Voor de eerste helft van 2021 steeg de meme-munt enorm, waardoor de inkomsten van Robinhood omhoog gingen.

DOGE begon echter aan zijn afdaling en trok ook Robinhood naar beneden. Op het moment van schrijven handelt DOGE tegen $ 0,139 na een verlies van 2,83% in de afgelopen 24 uur.

Ondanks dat de cryptomarkt momenteel deplorabel presteert, gelooft Warnick dat de Robinhood cryptoportemonnee een strategische troef op lange termijn zou kunnen zijn.

La notizia Robinhood verbrijzelt de dromen van SHIB era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*