Crypto-Prijzen.nl

Robinhood rolt testen uit voor zijn crypto portemonnee

Robinhood rolt testen uit voor zijn crypto portemonnee

Het Robinhood aandelen en crypto handelsplatform heeft een cryptocurrency portemonnee gelanceerd. Het platform had gebruikers dit product beloofd en het zal nu beschikbaar zijn voor de eerste 1000 mensen op de wachtlijst.

De portemonnee is echter gelanceerd in een bètafase, met verbeteringen en bredere toegang later.

Robinhood lanceert bèta cryptoportemonnee

In een blogpost merkte Robinhood op dat het tegen maart de toegang van de portemonnee tot 10.000 klanten zou vergroten. De beurs merkte op dat dit een opmerkelijke mijlpaal zou zijn om gebruikers op het platform in staat te stellen hun cryptocurrencies van Robinhood naar externe portefeuilles te ontvangen en te verzenden.

Gebruikers die toegang hebben tot deze bètaportemonnee zullen de functionaliteit testen en feedback geven die zal worden gebruikt om de definitieve versie van de portemonnee te ontwikkelen. Het platform merkte op dat er tijdens de bètafase continue verbeteringen zouden worden aangebracht.

“We zullen ook de mogelijkheid toevoegen voor klanten om het dollarbedrag van crypto te berekenen dat moet worden verzonden/ontvangen in termen van dollarbedragen. Bètatesters hebben een dagelijkse limiet van $ 2.999 aan totale opnames en 10 transacties en moeten tweefactorauthenticatie inschakelen”, voegde de blogpost eraan toe.

De vraag naar deze crypto portemonnee was groot. In oktober merkte de CEO van de beurs, Vlad Tenev, op dat de wachtlijst meer dan een miljoen klanten had. Zodra het eindproduct is gelanceerd, kan deze portemonnee een toestroom van gebruikers registreren.

Vergroot de gebruikerstoegang tot gedecentraliseerde blockchain ecosystemen

Robinhood, dat vorig jaar profiteerde van de meme-munthandel razernij, zal zijn gebruikers via deze portemonnee toegang geven tot andere blockchain platforms. Gebruikers op de beurs hebben gevraagd om de uitrol van een externe portemonnee, omdat ze alleen beperkt waren tot het verhandelen van cryptocurrencies op het platform, terwijl Robinhood hun cryptocurrencies voor hen hield.

Door dit nieuwe aanbod kunnen gebruikers van Robinhood cryptocurrencies ruilen met andere activa op gedecentraliseerde beurzen. Hierdoor krijgen ze toegang tot gedecentraliseerde financiële (DeFi) aanbiedingen zoals staking, uitlenen en lenen.

Het bericht voegde eraan toe: “het verbinden van miljoenen Robinhood klanten met het blockchain ecosysteem in een veilige, toegankelijke omgeving is een enorme onderneming.” De beurs merkte verder op dat het deze portefeuilles zou lanceren met een “safety first” benadering.

La notizia Robinhood rolt testen uit voor zijn crypto portemonnee era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*