Crypto-Prijzen.nl

Robinhood krijgt te maken met nieuwe concurrentie van PayPal

Robinhood krijgt te maken met nieuwe concurrentie van PayPal

Vorig jaar, toen PayPal aankondigde dat het eindelijk de crypto industrie zal betreden door gebruikers aan te bieden digitale valuta op zijn platform te kopen en verkopen, lijkt het bedrijf zich te hebben gerealiseerd dat er een hele wereld aan diensten is die het aan zijn platform kan toevoegen en verbeteren. zijn aanbod.

In plaats van gebruikers simpelweg toe te staan betalingen aan elkaar en aan verschillende diensten te doen, probeert PayPal nu nog meer de handelssector te betreden.

Na de eerste stap in crypto te hebben gezet, wil de betalingsgigant nu ook de traditionele handel aanpakken. Uit recente rapporten blijkt dat PayPal momenteel mogelijke manieren onderzoekt om aandelenhandel aan te bieden. Daarom wil het samenwerken met een broker-dealer, of er zelfs een kopen, indien mogelijk.

Een broker die kan worden gekocht of waarmee kan worden samengewerkt, zal cruciaal zijn voor de introductie van de nieuwe handelsservice van het bedrijf, en het zal het in staat stellen volledig te wedijveren met andere crypto-/aandelenhandelsplatforms, en in de eerste plaats Robinhood.

De nieuwe aandelenhandelservice van PayPal kan niet in 2021 gelanceerd worden

De berichten over de nieuwste interesse van PayPal kwamen van niet nader genoemde bronnen die bekend waren met de zaak, waaruit bleek dat het hele idee zich nog in de discussiefase bevindt. Tot nu toe heeft het bedrijf alleen over het vooruitzicht gesproken en het noemde bepaalde spelers uit de sector die mogelijk bij een dergelijk project betrokken zouden kunnen zijn zodra het van start gaat.

Het is echter hoogst onwaarschijnlijk dat een dergelijke dienst in 2021 wordt gelanceerd. Niet alleen vanwege het ontwikkelingsgedeelte, maar ook omdat het verkrijgen van de benodigde licenties en goedkeuringen van de FINRA waarschijnlijk minstens acht maanden zal duren, mogelijk langer.

PayPal heeft echter Rich Hagen, de veteraan in de brokerage sector, aangenomen als de nieuwe CEO voor een nieuwe, onbekende divisie. Het enige dat erover bekend is, is de werknaam – Invest At PayPal.

Maar zelfs als PayPal binnenkort plannen aankondigt om te gaan handelen in aandelen, zou dat niet bijzonder verrassend zijn, gezien de visie van de CEO om zoveel mogelijk meer financiële diensten te omarmen.

The post Robinhood krijgt te maken met nieuwe concurrentie van PayPal appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*