Crypto-Prijzen.nl

Ripple, Dogecoin, Litecoin prijsvoorspelling voor februari 2022

Ripple, Dogecoin, Litecoin prijsvoorspelling voor februari 2022

De markt voor cryptocurrency gaat deze maandag vooruit en deze situatie ondersteunt ook de prijs van Ripple XRP/USD, Dogecoin DOGE/USD en Litecoin LTC/USD.

Bitcoin handelt boven het niveau van $ 44.000, en voorlopig wijst alles erop dat de prijs weer boven de weerstand van $ 45.000 zou kunnen stijgen. Joe DiPasquale, Chief Executive Officer bij BitBull Capital, dat crypto hedgefondsen beheert, zei:

De huidige stijging kwam na een aanzienlijke prijsactie die aan het assortiment gebonden was, waardoor de volumes opdroogden en de shorts toenamen. Wanneer de markt sterk aan één kant van een transactie leunt, te long of te short, kan de prijs doorgaans bewegen om dat gewicht tegen te gaan en posities uit te persen.

De markt voor cryptocurrency reageerde ook positief nadat de VS vrijdag het Nonfarm Payrolls rapport publiceerde, waaruit bleek dat het land in januari 467K banen had toegevoegd. Het banenrapport overtrof de schatting van economen van 150K nieuwe banen voor januari en handelaren blijven geopolitieke onrust en zorgen over de verkrapping door de Federal Reserve negeren.

Mike McGlone, een analist van Bloomberg, zei dat hij gelooft dat 2022 een succesvol jaar zal zijn voor Bitcoin en andere cryptocurrencies, aangezien veel instellingen cryptocurrencies begonnen te beschouwen als een uitstekende opslag van waarde.

Volgens het laatste nieuws heeft KPMG Canada, een lidfirma van “Big Four” boekhoudgigant KPMG, Bitcoin en Ethereum toegevoegd aan zijn bedrijfsbalans.

Benjie Thomas, managing partner van KPMG Canada voor adviesdiensten, zei dat hij gelooft dat de institutionele acceptatie van cryptocurrencies zal blijven versnellen.

KPMG rapporteerde in 2021 wereldwijde inkomsten van maar liefst $ 32,13 miljard, en het bedrijf verwacht dat blockchain technologie zal blijven groeien en een vast onderdeel van de activamix zal worden.

Ripple, Dogecoin en Litecoin zouden in februari nog meer kunnen stijgen als de positieve trend zich voortzet, en handelaren zouden moeten bedenken dat als Bitcoin weer boven de weerstand van $ 50.000 zou stijgen, dit een verdere boost zou geven aan de hele cryptocurrency markt.

XRP kijkt naar weerstand van $0,90

Ripple (XRP) blijft het goed doen in de tweede handelsweek van februari 2022. Ripple zou nog meer vooruit kunnen gaan in de aanhoudende positieve trend, en als de prijs boven de weerstand van $ 0,90 springt, zou het volgende prijsdoel op $ 1 of zelfs hoger kunnen liggen.

Bron: tradingview.com

Aan de andere kant, als de prijs onder het ondersteuningsniveau van $ 0,60 daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn en hebben we de open weg naar de $ 0,50.

DOGE zou boven $0,20 kunnen stijgen

De prijs van Dogecoin (DOGE) is in minder dan vier dagen gestegen van $ 0,13 naar $ 0,17 en volgens technische analyse zou deze zeer snel boven $ 0,20 kunnen stijgen.

Bron: tradingview.com

Als de prijs boven de weerstand van $ 0,20 springt, zou het volgende koersdoel $ 0,25 kunnen zijn; toch, als de prijs onder $ 0,15 ondersteuning daalt, zou dit een stevig verkoopsignaal zijn.

LTC heeft sterke ondersteuning op $125

Litecoin (LTC) is in minder dan 28 uur gestegen van $ 120 naar $ 139 en de huidige prijs staat op $ 137.

Bron: tradingview.com

Als de prijs boven $ 150 weerstand springt, zou het volgende koersdoel $ 160 kunnen zijn; toch, als de prijs onder de $ 125 ondersteuning daalt, zou dit een stevig verkoopsignaal zijn.

Overzicht

De markt voor cryptocurrency gaat deze maandag vooruit en deze situatie ondersteunt ook de prijs van Ripple, Dogecoin en Litecoin. Volgens het laatste nieuws heeft KPMG Canada, een lidfirma van “Big Four” boekhoudgigant KPMG, Bitcoin en Ethereum toegevoegd aan zijn bedrijfsbalans.

La notizia Ripple, Dogecoin, Litecoin prijsvoorspelling voor februari 2022 era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*