Crypto-Prijzen.nl

REVU token, het eerste native asset van Cardano dat wordt vermeld op KuCoin en Gate.io

REVU token, het eerste native asset van Cardano dat wordt vermeld op KuCoin en Gate.io

Blockchain startup Revuto’s REVU token is de eerste native asset van Cardano ooit die wordt vermeld op KuCoin en Gate.io, tier 1 gecentraliseerde beurzen, leerde Invezz uit een persbericht. Revuto beheert de abonnementen van de eerste mobiele portemonnee en ICO op Cardano en realiseerde een recordgroei sinds de lancering vier maanden geleden.

Voorop lopen door REVU te noteren

Revuto’s CEO en mede-oprichter Vedran Vukman zei:

We zijn trots om opnieuw geschiedenis te schrijven met REVU, nadat we de eerste ICO waren, de eerste Cardano Lite portemonnee publiceerden en records verbraken met onze groei – we zijn nu de eersten die een lijst op tier 1 CEX’s, KuCoin en Gate.io hebben. Het proces omvatte meerdere juridische openingen voor ons utility token, van vooraanstaande advocatenkantoren, waaronder zowel de Amerikaanse als de EU wetgeving, met audits die aan de gang zijn en worden geleid door de wereldleider op het gebied van blockchain beveiliging. We werkten ook samen met Skynet Trading voor liquiditeitsoplossingen van institutionele kwaliteit. Ons ethos is om alleen met de besten te werken; om ervoor te zorgen dat onze klanten en investeerders kunnen genieten van de beste producten en rendementen. Het kan langer duren en is vaak de moeilijkere manier – maar het is de juiste manier om waarde op lange termijn op te bouwen.

Alle particuliere beleggers kunnen REVU kopen vanaf 7 januari

Alle particuliere beleggers kunnen REVU kopen op KuCoin en Gate.io vanaf vrijdag 7 januari. Daar hebben ze alle reden voor, want Revuto helpt mensen geld te besparen op hun abonnementen. Tijdens een ICO in mei haalde Revuto in slechts enkele minuten $ 10 miljoen op. Tot nu toe hebben ze 3 miljoen vroege aanmeldingen voor de app ontvangen.

Sinds augustus hebben meer dan 300.000 mensen over de hele wereld zich bij de app geregistreerd, waardoor deze fintech-startup de snelst groeiende in zijn soort ter wereld is.

Lancering van virtuele debetkaarten en DeFi diensten in de toekomst

Op dit moment bereidt Revuto de introductie voor van zijn virtuele debetkaarten om gebruikers te laten betalen voor abonnementen met native Cardano tokens en om de seizoensinvloeden van abonnementen te beheren. Ze zullen later dit jaar DeFi services lanceren om mensen te helpen hun abonnementen te betalen.

De introductie van liquiditeitspools voor microleningen en leningen is ook een belangrijke aankondiging. Met deze pools kunnen gebruikers liquiditeit aan anderen verstrekken en rendement behalen.

The post REVU token, het eerste native asset van Cardano dat wordt vermeld op KuCoin en Gate.io appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*