Crypto-Prijzen.nl

REN prijsvoorspelling na de huidige correctie

REN prijsvoorspelling na de huidige correctie

REN/USD is sinds begin november 2021 gedaald van $ 1,02 naar $ 0,88 en de huidige prijs staat op $ 0,90. Technisch gezien blijft REN in een correctiefase en het risico van verdere daling blijft bestaan.

Een gedecentraliseerd netwerk dat activa integreert

RenVM is een gedecentraliseerd netwerk waarmee ontwikkelaars cross-chain functionaliteit naar hun DeFi applicaties kunnen brengen. RenVM biedt praktische interoperabiliteitsoplossingen die kunnen worden geschaald en geheime berekeningen over meerdere ingangen en meerdere partijen mogelijk maken.

RenVM voegt meer liquide middelen toe aan het Ethereum ecosysteem, wat het nut van DeFi direct verbetert. RenVM wordt aangedreven door een netwerk van machines genaamd Darknodes die een deel van het volume verdienen dat via dit netwerk wordt verhandeld.

Darknodes zijn een concept van duizenden machines, terwijl RenVM consensusalgoritmen gebruikt en beveiligde multiparty berekeningen zodat iedereen Darknodes kan bedienen zonder ze te hoeven vertrouwen.

REN is het utility token van dit gedecentraliseerde netwerk en de vereiste voor het uitvoeren van een Darknode is 100.000 REN als onderpand. REN gaat ervan uit dat alle Darknodes rationeel zijn, en het is belangrijk om te zeggen dat gebruikers kosten moeten betalen wanneer ze RenVM gebruiken om crypto activa van de ene blockchain naar de andere te overbruggen.

RenVM dient als een plug-in voor gedecentraliseerde financiën en kan worden gecombineerd met bestaande blockchain en DeFi applicaties. Hierdoor kan elke DeFi toepassing de mogelijkheden van RenVM opnemen in zijn toepassingen en bestaande slimme contracten.

RenVM (REN) heeft een sterke en groeiende community; de populariteit van dit project stijgt over de hele wereld, terwijl steeds meer beurzen deze cryptocurrency aanbieden.

Fundamenteel gezien is er nog steeds een zekere mate van onzekerheid rond dit project, en het succes ervan hangt voornamelijk af van de strategie om de marktinvloed uit te breiden.

$0,80 staat voor sterke ondersteuning

REN zette zijn daling voort en bereikte woensdag een nieuw maandelijks dieptepunt van $ 0,88, terwijl de huidige prijs $ 0,90 bedraagt.

REN zou de komende dagen nog meer kunnen verzwakken, en als u besluit deze cryptocurrency te verhandelen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Bron: tradingview.com

Het kritieke ondersteuningsniveau staat op $ 0,80, en als de prijs het breekt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 0,70 of zelfs lager zijn. Aan de andere kant, als de prijs boven de weerstand van $ 1 springt, zal deze een signaal geven om REN te verhandelen, en het volgende prijsdoel zou rond de $ 1,10 kunnen zijn.

Samenvatting

RenVM is een gedecentraliseerd netwerk dat activa zoals Bitcoin, Bitcoin Cash, Doge en Zcash integreert in uw gedecentraliseerde applicatie. REN verliest in november zijn waarde en als de prijs onder het kritieke ondersteuningsniveau zakt, staat op $ 0,80, dan zou dit een sterk verkoopsignaal zijn.

The post REN prijsvoorspelling na de huidige correctie appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*